Cătălin Botezatu, reacție acidă la adresa Giuliei Nahmany: „E mare, e grasă, e imensă!”

Publicat: 01 Apr. 2021, 10:56 Vedete

Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptată în momentul în care a comentat o ținută purtată de Giulia Nahmany. Deși cei doi nu s-au certat niciodată și nici nu au avut nimic de împărțit, celebrul designer a făcut-o praf pe blondină și a spus sincer tot ce gândește despre ea.

În cadrul emisiunii Teo Show, Cătălin Botezatu a fost invitat să comenteze câteva ținute ale vedetelor din România. În momentul în care o poză cu Giulia Nahmany a apărut pe ecran, reacția lui Cătălin Botezatu nu a fost una tocmai frumoasă.

Acesta a recunoscut că nu o are pe blondină la suflet, după ce a văzut imaginile cu ea de la Ferma, emisiunea de pe PRO TV la care aceasta a participat. Designerul a explicat faptul că nu i-a plăcut comportamentul vedetei, iar din cauza acstui lucru a taxat-o destul de rău.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era(n.red. reality show-ul Ferma)!Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce, dragă… E mare, e grasă, e imensă!”, a declarat Cătălin Botezatu la Teo Show.

Cine este Giulia Nahmany

Giulia Nahmany s-a născut pe 16 ianuarie 1983, în orașul Kfar Saba din Israel. Când avea vârsta de șase ani, ea și familia ei s-au mutat în Belgia. Apoi, destinul a adus-o în România. Avea 10 ani când s-a stabilit în București și a început să facă ore de pian și canto.

Giulia Nahmany, care cunoaște în afară de limba română, și limbile ebraică, engleză și franceză, a urmat American International School of Bucharest. Studiile ei nu s-au oprit aici. Giulia a studiat și managementul afacerilor, la Universitatea Huron din Londra. A locuit în capitala Regatului Unit în perioada 2001 – 2004.

Cariera ei în muzică a început în anul 1998, când a participat la Festivalul de la Mamaia. Apoi, în anii 1999-2000, Giulia Nahmany a fost VJ la MCM România. Primul ei videoclip ce a fost difuzat de MTV România a fost cel al melodiei „Sună Sună”, din anul 2000, compusă de Adrian Ordean. Apoi, în anul 2004, a început să lucreze la primul ei album izraelian și a lansat piesa „Mystery Called Love”, în engleză și ebraică, scrie impact.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 Apr. 2021, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă