Cătălin Botezatu, întâlnire de taină cu unul dintre cei mai buni prieteni. Cu ce problemă se confruntă designerul

Publicat: 29 ian. 2022, 12:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Vizibil preocupat de o problemă, Cătălin Botezatu i-a dat întâlnire unui prieten la cataramă, Laurent Tourette. S-au văzut la restaurant, unde au luat masa și au schimbat păreri. Designerul și hair-stylistul, ambii celebri în domeniile lor de activitate, au fost surprinși de paparazzi.

Doi prieteni buni, la cataramă s-ar putea spune,Cătălin Botezatu și Laurent Tourette s-au vorbit pentru o întâlnire, la restaurantul E3, acolo unde discuția s-a lansat imediat. Poate și-au dat sfaturi unul altuia, au vorbit despre cum le mai merge și multe altele vor fi depănat cei doi.

Au luat și masa, iar timpul s-a scurs pe nesimțite. Au mai lungit-o, apoi, cu un pahar de apă plată și o cafea. După care s-au retras la casele lor. Mai multe detalii și imagini pe CANCAN.RO.

Cătălin Botezatu a trecut poate prin cea mai mare cumpănă a vieții în urmă cu câțiva ani când. După un simplu control, a aflat  are o tumoră și se confruntă de fapt cu o boală serioasă.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

Designerul nu se simțea bine la momentul respectiv. Așa  a decis și facă analize și controale amănunțiteCând a aflat cumplita veste…  are o tumoră, renunțat la multe dintre proiectele în care era implicat și s-a ocupat de sănătatea lui.

De atunci, celebrul designer este foarte atent cu sănătatea lui și merge periodic la control.

”Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală. Și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r.:  Evei Pavel, consilierul medical internațional care a fost mereu alături de Cătălin Botezatu), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.

Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis: ”Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite”, și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special. Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.

 

Publicat: 29 ian. 2022, 12:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă