Cătălin Botezatu, din nou pe mâna doctorilor: ”O altă operație destul de dificilă”

Publicat: 10 Jan. 2020, 14:54 Vedete

Cătălin Botezatu va ajunge din nou pe masa de operație. Celebrul designer va trebui să meargă din nou în Turcia pentru intervenție.

Celebrul designer Cătălin Botezatu va ajunge din nou pe masa de operație, așa cum a declarat și el. Potrivit Cancan, intervenția chirurgicală va fi una destul de dificilă.

“Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat designerul în cadrul emisiunii “Agenția VIP de la Antena Stars.

“M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”, a mai continuat acesta.

Totodată, Cătălin Botezatu a mai fost întrebat cum s-a simțit în ultimele luni.

“Am trecut printr-o perioadă a vieții mele extrem de grea, printr-o cumpănă fantastică, pentru că, așa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: «Care e următorul pas?» Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, a conchis el.

Publicat: 10 Jan. 2020, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă