Cătălin Botezatu, despre starea de sănătate + Cum a fost în Suedia: ”Am dat pe haine mai mult de 1 milion de Euro”

Publicat: 17 mai 2024, 11:28 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cătălin Botezatu a fost invitatul lui Cristi Brancu în ediția de ieri a emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV, povestind ceea ce nu s-a văzut la televizior legat de Eurovision, cum stă cu sănătatea, ce a pățit de Revelion și cât a cheltuit pe haine.

“În Suedia a fost sublim, dar foarte greu. Ca show este wow, ca logistică este wow. Sunt 200 de televiziuni care transmit în direct. Tot ce vezi pe scenă se schimbă în 30 de secunde, 100 de oameni care vin și fac totul, tot set up-ul. Microfonul se pune în 5 secunde. Sunt sute de monitoare. Acum erau și în sală. A fost anul ăsta un show….. ! (…) Ce mi-a plăcut cel mai tare a fost Franța și Croația. Ele meritau să câștige. (…)Totul e politic. Băiatul din Elveția a cântat foarte bine. Melodia a fost superbă, dar melodia Franței mai pe corazon, ca la noi. Putea să câștige Franța, ca avea tot : de la vizual până la cum era îmbrăcat băiatul și vocea lui. (…) Au fost foarte multe controverse cu Israelul. (…) Sala a huiduit încât nu mai putea să vorbească omul din juriu. Când a cântat Israelul jumătate de sală huiduia, jumătate aplauda. (…) Eram păziți cu lunetiști. Înainte de show s-a ars coroana și se știe că e semn rău. Au fost mișcări de stradă cu fumigene și apoi cu Eurovision-ul legat de Israel. (…) Eu am stat în Danemarca. Malmo nu avea capacitatea de a găzdui pe toată lumea. Noi făceam naveta, aveam un security fantastic. I-am filmat pe lunetiști. Pentru prima oară, doamnelor nu li s-a dat voie cu poșete. Trebuia să îți burdușești buzunarele. Aveai voie cu telefonul. Ca să fumezi trebuia să faci 2 km. până afară. Au fost măsuri stricte. Am înțeles că erau în avantajul nostru. (…) Nu aveam semnal, că Suedia și Danemarca stau prost pe semnal. Toate postările mele le puneam la 4 dimineața, că atunci aveam semnal.”

Cătălin Botezatu, despre starea de sănătate + Cum a fost în Suedia

Întrebat de Cristi Brancu cum se simte, Botezatu a spus : ”Sunt bine, dar să nu uităm operațiile, stent-urile. Mă duc luna viitoare la Istanbul pentru un check-up complet.”

Apoi creatorul de modă a povestit, râzând, ce i s-a întâmplat de Revelion. ”De Revelion eu mi-am rupt piciorul. Am plecat de la Miami la Tulum cu piciorul rupt.” Cătălin a povestit că accidental a fost la urcarea într-o limuzină mare. ”Când m-am urcat în limuzină, am alunecat, mi s-a dus piciorul sub mașină și a făcut trosc. După Revelion am plecat în Tulum. (…) Mi-am sunat medicii. După ce mi-au recomandat medicii ce să iau, m-am dus la farmacie.” Tot râzând a povestit cum acolo erau multe farmacii una lângă cealaltă, iar ofertele de medicamente erau mai neobișnuite. ”Toate cremele aveau frunza pe ele și jur că au avut efect. Toate sunt pe bază de asta.” Cătălin a spus cum șocat și-a întrebat medicul cu care se afla e telefon și acesta i-a spus că să nu își facă griji, sfătuindu-l cum și cât să administreze. Creatorul de modă i-a recunoscut lui Cristi Brancu : ”Am fost inconștient. Am ajuns în țară și m-am culcat pe o ureche. Nici acum nu mi-am făcut o radiorafie. Mă mai doare, am o vânătaie…”

Realizatorul ”Exclusiv VIP” l-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă știe cât a cheltuit pe haine de-a lungul timpului. ”Am dat pe haine mai mult de 1 milion de Euro. De la 18 ani toți banii i-am dat pe haine.” Cătălin a recunosct că are casele pline de ținute, unele nepurtate. ”Anul ăsta m-am hotărât să fac curat. Am haine de ani de zile cu etichete, nepurtate. Mi-e greu să le dau, dar …”

Publicat: 17 mai 2024, 11:28 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×