Cât de mult a întinerit Dinu Maxer după operația estetică de blefaroplastie! Cum a fost răsplătit de soția lui! “Am un soț care…”

Publicat: 30 nov. 2022, 14:14 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cât de mult a întinerit Dinu Maxer după operația estetică. S-a lăsat pe mâna soției și bine a făcut! Deea Maxer l-a dus la doctor și l-a întinerit cum nu se putea mai bine. Operația de blefaroplastie i-a șters lui Dinu Maxer în jur de 10 ani de pe chip iar mai tânăra lui soție este extrem de încântată.

Artistul arată ca un adolescent și se bucură din plin de ce îi oferă viața, mai ales acum, când a sărbătorit 49 de ani așa cum nu a visat niciodată. Deea i-a făcut mai multe cadouri, care mai de care mai special. Mai întâi blefaroplastia, apoi o super vacanță în Amsterdam și când credea că s-a terminat, a mai “venit” și o petrecere în club, care a fost de pomină și rămâne de povestit nepoților! Un party în care cei doi părinți s-au distrat fără perdea și și-au dat frâu liber sentimentelor. De fapt, acesta a fost un răsfăț total pentru sărbătorit căci Deea a simțit nevoia să îi răsplătească astfel fidelitatea celor 17 ani de relație.

Cât de mult a întinerit Dinu Maxer după operația estetică

“Dinu are deja o lună de zile de la operația de blefaroplastie. La două săptămâni după intervenție a făcut și injectări cu botox și acid hialuronic, și-a injectat în zona frunții și în jurul ochilor botox și partea inferioară a feței în zona gurii, zona șanțurilor nazolabiale se injectează acid hialuronic pentru diminuarea ridurilor. Toate aceste proceduri zic eu și ne zic și prietenii că l-au întinerit cu minim 10 ani ca și imagine. Merită treaba asta! Atât i-au dat și persoanele cu care am intrat în contact în vacanță, în Amsterdam. 

Toată lumea estimează că are 32-35 de ani, ceea ce e fantastic! Având în vedere că Dinu este genul de persoană care adopta mereu o viață sănătoasă, nu bea, nu fumează, nu face excese, nu pierde nopțile (cu excepția acestei aniversări) merge la sală regulat. Mi se părea normal să aibă grijă și în felul acesta, cu aceste mici intervenții. Nu cred că o să existe o următoare intervenție chirurgicală, însă ridurile vor fi diminuate mereu cu botox, pentru că se injectează de obicei cam la 6  luni în zonele dorite”, a zis Deea Maxer despre intervențiile care i-au întinerit soțul.

Ce a pus soția la cale la petrecerea lui Dinu Maxer

Atunci când a pus la cale toată nebunia pentru aniversarea soțului ei, Deea Maxer nu s-a uitat la bani și a aranjat totul așa cum Dinu Maxer nici nu ar fi visat.

„Mi-am dorit foarte mult pentru Dinu o altfel de petrecere anul acesta. De obicei, noi organizăm petreceri mari, cu 80-100 de persoane, de zile de naștere, cu prieteni, familii,  și lista extinsă de invitați, însă nu tot timpul ne simțeam bine pentru că era vorba de foarte multă organizare, foarte multe persoane, presă, televiziuni și tot timpul eram stresați așa că am ales să facem o petrecere mai intimă,  cu câțiva prieteni. Am ales o locație a unui prieten bun, în Centrul Vechi, o locație pe care o tot frecventam în ultimul timp, unde am închiriat jumătate din club.

Ne-am  distrat alături de prieteni, a fost o petrecere super relaxată, dar am avut și crama din locație închiriată unde a avut loc masa și unde am mâncat.  Elementele surpriză au fost faptul că Dinu a avut parte de două show-uri de striptease feminim și l-am lăsat să își delecteze privirea, ba chiar a fost pus pe scaun de una dintre fete, bineînțeles cu acceptul meu! Chiar și eu am participat la show-ul de striptease și dansatoarea a făcut show și a dansat pentru noi amândoi pe scena din club”, a povestit cu sinceritate debordantă Deea Maxer.

Cum a fost răsplătit de soția lui! “Am un soț care mi-a fost fidel în toți acești 17 ani de relație!”

“Ne-am distrat, sunt lucruri pe care nu le-am făcut niciodată, le-am făcut  în premieră acum, de ziua lui, a fost foarte amuzant și spre amuzamentul prietenilor care au venit la petrecere.  Am zis să îi creez lui Dinu niște amintiri drăguțe, are 49 de ani  și consider că am un soț care mi-a fost fidel în toți acești 17  ani  de relație, până acum, și merită tot ce e mai frumos și mai bun”, a mai mărturisit pentru Ciao, Deea Maxer, care a ținut-o numai în surprize pentru aniversarea soțului ei.

“Înainte de petrecere, Dinu era puțin dezamăgit că fratele lui anunțase că nu poate ajunge, așa că una dintre surprize a fost când pe ușa clubului a intrat fratele lui Dinu, Mihai, cu tortul în mână și cu artificii, deci s-a bucurat și de prezența fratelui ei, care  a venit ca și surpriză. Ne-am distrat toată noaptea, până dimineață și pentru că suntem  implicați în mai multe proiecte, nici nu am ajuns bine acasă, am făcut un duș și am plecat la un eveniment legat de produsele cosmetice cu care mă ocup  acum. În ultimele zile dormim foarte puțin, ne distrăm și muncim și foarte mult”, a încheiat Deea Maxer, cu gândul la zilele ce tocmai s-au încheiat.

Publicat: 30 nov. 2022, 14:14 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×