Cât costă pantofii de mireasă ai Ginei Pistol! Mirii au investit mii de euro pe vestimentația de la petrecere!

Publicat: 28 mai 2023, 14:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit ieri și au avut parte de nunta anului 2023, cu aproximativ 300 de invitați, desfășurată într-un decor de vis.

Mireasa a fost apreciată pentru ținutele alese la nuntă, mirele fiind puțin în umbră din acest punct de vedere deoarece aleasa inimii sale i-a cam luat fața și a strălucit din toate punctele de vedere. Cu o săptămână înainte de nuntă, viitorii miri au plecat la Londra pentru a se relaxa puțin și, de ce nu, pentru o sesiune de shopping.

Cât costă pantofii de mireasă ai Ginei Pistol!

Gina a văzut acolo niște super pantofi de nuntă pe care i-a rezervat apoi pe un site, la un preț mai accesibil, așa că nu a rezistat să nu și-i comande. În dimineața nunții, înainte de toate pregătirile, fericita mireasă le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram cum arată pantofii pe care ii va purta la rochia de mireasă, o pereche de Jimmy Choo de toată frumusețea.

Reporterii Ciao.ro au făcut apoi un research așa că pe site-ul celebrului brand am descoperit și la cât se ridică investiția Ginei Pistol pentru încălțările favorite pe care nu a rezistat mai mult de 4-5 ore, după cum chiar ea a precizat la conferința de presă organizată la locația petrecerii.

Mirii au investit mii de euro pe vestimentația de la petrecere!

O pereche de pantofi frumos accesorizati, alb perlat, marca Jimmy Choo, pe care Gina Pistol i-a purtat la cununia religioasă din biserică se ridică la prețul de 1595 de euro, cel pe care l-am văzut pe site-ul oficial.

Mireasa a radiat de fericire! La fel și mirele pentru că s-au bucurat din plin de această zi în care au fost în centrul atenției și și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu!

Toți artiștii au rupt ringul de dans! Connect-R și Luis Gabriel au cântat din suflet pentru miri!

Connect-R a cântat la nunta lui Smiley, Ruby a vrut să muște din tort, CRBL a dansat și s-a distrat de minune, așa că toți invitații s-au simțit bine la petrecere. Luis Gabriel a avut și el momentul sau și a cântat pentru miri. Raluka, Marius Moga, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Adelina Pestrițu cu soțul ei, Virgil Șteblea, Juno, Răzvan Fodor, Andreea Esca, o mare de vedete au rupt ringul de dans la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol!

Tortul cu 5 etaje a făcut senzație, a fost alb și accesorizat cu flori albe de Gypsophila, identice cu cele din buchetul miresei.

Publicat: 28 mai 2023, 14:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă