Cât costă o porţie de șnițel cu cartofi și brânză la restaurantul lui Dani Oțil. Reacţia incredibilă a lui Mihai Bobonete după ce a primit nota de plată: „Foarte urât m-am simțit”

Publicat: 09 oct. 2023, 11:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dani Oțil se bucură de succes şi în afaceri nu doar pe micile ecrane. Prezentatorul de la Antena 1 este proprietarul unui restaurant destul de popular în Capitală. Clienţii care i-au trecut pragul ştiu deja cât trebuie să scoată din buzunar pentru o masă. În schimb, Mihai Bobonete a avut o reacţie incredibilă în momentul în care i-a venit nota de plată. Iată de ce.

Printre preparatele cu care te poţi delecta în restaurantul lui Dani Oțil se numără paste, pizza, burgeri, fructe de mare, ciorbe, deserturi sau șnițele sau cartofi şi brânză. Prețurile pornesc de la 20 de lei şi pot depăşi 100 de lei dacă îţi comanzi mai multe feluri de mâncare.

Spre exemplu dacă vrei să mănânci budincă Chia, un French Toast și Turkish Eggs, trebuie să scoţi din buzunar aproximativ 120 de lei. Un alt fel de mâncare, precum Avocado Eggs, are din start un preț ridicat de 68 de lei.

Printre preparatele comandate cel mai des de români se numără șnițel cu cartofi și brânză. O porţie la restaurantul lui Dani Oţil poate depăşi suma de 50 de lei.

Dani Oţil are propria afacere
Dani Oţil are propria afacere

Cât a plătit Mihai Bobonete în restaurantul lui Dani Oțil

În urmă cu doi ani, în cadrul podcastului său, Mihai Bobonete îi povestea lui Răzvan Simion experienţa pe care a trăit-o prima oară în restaurantul lui Dani Oțil. Actorul mărturisea ca a primit o notă de plată de 1500 de lei.

”M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin.

Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”,  a declarat Mihai Bobonete în podcastul său, Da Bravo.

”Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei (soția lui Mihai Bobonete, n.r): «Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani” rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă.”, a mai completat Mihai Bobonete.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 09 oct. 2023, 11:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×