Carmen de la Sălciua, criticată pe internet! Ce s-a sesizat într-una dintre fotografiile artistei

Publicat: 28 Sep. 2020, 14:49 Vedete

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai frumoase artiste din țara noastră. Are un succes incredibil și este și foarte respectată. Însă, uneori, în spațiul virtual, internauții își expun părerea vis-a-vis de modul în care își editează fotografiile.

Pe rețelele de socializare, Carmen de la Sălciua a postat o imagine în care apare într-u salon unde a fost să se coafeze și să se machieze, cel mai probabil pnetru o filmare sau un eveniment, însă imaginea pe care a postat-o artista și imaginea postată pe pagina oficială a salonului nu ar fi în ”concordanță”. Într-una dintre imagini se poate observa că este schimbat contrastul, machiajul fiind mai puternic, dar și culorile mult mai vizibile.

View this post on Instagram

Gorgeous Hairstyle Mulțumesc @catalinbriehairstylist 💎

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) on

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

După despărțirea de Culiță Sterp, cântăreața a trecut printr-o serie de schimbări. Și-a pus fațete, a purtat mai multe tipuri de coafuri și a interacționat și mai mult cu prietenii virtuali de pe social media. Acum, Carmen de la Sălciua a apelat la o nouă schimbare, punându-și extensii și coafându-l în bucle. Totuși, multe persoane se întreabă dacă artista are intervenții estetice, unde și câte. Artista a mărturisit că nu are silicoane și că singura operație pe care și-a făcut-o este la nas, arată Cancan.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, spunea ea pe Instagram.

Publicat: 28 Sep. 2020, 14:49 Vedete
Pe aceeași temă