Carmen Brumă, secretul unui corp perfect la 42 de ani

Publicat: 01 Mar. 2020, 15:06 Vedete

Carmen Brumă, secretul unui corp perfect la 42 de ani. Carmen Brumă este promotoarea unui stil de viața sănătos și cel mai mult timp îl petrece în sala de fitness. Pe lângă sală și alimentația vedetei este una demnă de urmat.

De aceea, Carmen este vocală pe rețelele de socializare și pe blog-ul ei personal, atunci când vine vorba despre principiile unui stil de viață echilibrat. Pentru a le demonstra urmăritorilor ei că ceea ce ea promovează funcționează, având un corp de invidiat, vedeta a postat câteva poze pe rețelele de socializare, care au stârnit controverse, dar și aprecieri.

“Eu am aceleași apariții pe care le-am avut și până acum, nu e absolut nimic schimbat în felul în care mă expun eu pe Instagram sau pe Facebook. Am lucrat ca model, așa am fost cunoscută în perioada de început. Pozatul în costume de baie, lenjerie intimă a făcut parte din job-ul meu.

Nu s-a întâmplat nimic special acum. Pozez de 20 de ani așa și continui să o fac. Creez și vând programe de slăbit și de transformare corporală și mi se pare că asta este una dintre abordările credibile, pentru că tu trebuie să-i arați omului că tu faci ceea ce îl pui pe el să facă”, ne-a dezvăluit Carmen Brumă

Continuarea materialului o puteți citi pe VERDICT.RO.

 

Publicat: 01 Mar. 2020, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă