Care este starea de sănătate a Ilincăi Vandici. Vedeta a făcut primele declaraţii: „Mă doare groaznic”

Publicat: 15 Jun. 2021, 13:06 Vedete

Ilinca Vandici a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta şi-a îngrijorat fanii după ce a publicat câteva imagini de pe patul de spital, însă recent a făcut mai multe declaraţii pe tema acestui subiect.

Ilinca Vandici a fost supusă mai multor analize amănunţite pentru ca medicii să descopere cauza problemelor sale. Se pare că vedeta are în continuare dureri foarte mari, însă este monitorizată atent de cadrele medicale.

„De trei zile mă doare stomacul tare, tare și aseară n-am mai suportat și am fost la urgență. Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. După analizele și investigațiile de aseară de la urgență, nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta.

Urmează să mai fac niște investugații, să vedem dacă este o bacterie. Totul pare în regulă, doar că pe mine mă doare groaznic stomacul. O să mai fac niște analize și o să îi dau de capăt. Important e să descopăr ce e, să iau un tratament și să treacă. Vă mulțumesc pentru că vă gândiți la mine, mi-ați scris mesaje și m-ați întrebat cum sunt.

N-am cea mai bună energie astăzi, însă mă mai sâcâie durerea.

O să fiu bine, asta e important. Vă mulțumesc că sunteți lângă mine, ca de fiecare dată. Vă iubesc tare”a transmis Ilinca Vandici, la InstaStory.

Ce meniu are Ilinca Vandici în fiecare zi. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale

Ilinca Vandici are o viață solicitată, proiectele, dar și băiețelul său de care are grijă în permanență nu îi permit frumaosei șatene să stea tot timpul în sala de fitness sau la saloanele de înfrumusețare. Cu toate acestea, prezentatoarea TV are un trup ca tras prin inel, iar multe doamne și domnișoare s-au întrebat care este secretul său.

„Trei zile pe săptămână țin post intermitent”, a mărturisit Ilinca.

„Postul intermitent presupune ca într-un interval de 8 ore să-ți stabilești 2 mese, iar în altul de 16 ore să nu mănânci. În timpul celor 16 ore poți bea lichide, cafea simplă, ceai, apă. Se poate sări fie peste micul dejun, fie peste cină.

Celelalte patru zile mănânc și micul dejun [peste care sar în zilele de post intermitent] și prânzul și cina. Dacă mănânc micul dejun, pot alege ouă poșate, cu avocado și cu o felie de pâine neagră. Asta este tot. Sau ovăz cu iaurt degresat și cu fructe, care poate fi făcut de seara. Câteodată, când vreau să-mi fac de cap, mănânc dimineața multe clătite cu ciocolată. Se întâmplă când sunt plecată. (…)

Iubesc cafeaua. Nu pot să-mi încep ziua fără cafea. Trei cafele până la prânz, adică ora 15:00 – 16:00. O beau neagră, fără zahăr, îndulcitor, lapte. Mai beau și ceai din când în când. Prânzul este o masă care mie nu îmi place. Efectiv, după ce mănânc la prânz, simt nevoia să dorm, să lenevesc. (…) Eu nu pofteam la dulce. Dar dacă mănânc la prânz o salată sau o salată cu ceva carne lângă, simt nevoia de dulce după.

Puteți mânca o bucată de carne de ce fel vreți voi la prânz, iar ca garnitură salată, ori legume la grătar, ori spanac soté, ori sparanghel, ori broccoli, ori orez, simplu sau cu legume. Dacă vreți să mâncați dulce, ar trebui să o faceți la prânz. Nu e musai, dacă vreți. Eu nu am gustări. (…)

La cină e musai să mănânc salată. Pun în ea brânzică, sau ton, sau somon, sau pui, dar foarte puțin. Salată cu multe legume și lămâie, ca să poată fi digerată ușor. Ultima masă ar trebui să fie în jurul orei 19:00 – 20:00. Ăsta e meniul meu ideal”, a mărturisit prezentatoarea TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Jun. 2021, 13:06 Vedete
Pe aceeași temă