Care este starea de sănătate a Alinei Laufer și a gemenilor săi: ”Sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi”

Publicat: 04 Mar. 2021, 14:16 General
Care este starea de sănătate a Alinei Laufer și a gemenilor săi: ”Sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi”

Ilan Laufer a făcut declarații despre starea de sănătate a soției sale și a gemenilor lor. Din fericire celebra blondină nu se mai află la terapie intensivă.

Ilan Laufer are vești extrem de bune despre familia sa. Pe lângă faptul că soția sa este bine, bărbatul a declarat, pentru revista Viva, că și starea de sănătate a gemenilor se îmbunătățește.

De asemenea, acesta a mai spus că soția sa, Alina are voie să îi vadă pe micuți la ATI 10-15 minute pe zi.

„Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece. Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo”, a explicat Ilan Laufer.

Cum a aflat Ilan Laufer faptul că soția sa este însărcinată

Alina, soția lui Ilan Laufer, a aflat că va deveni mămică, iar anunțul a fost făcut chiar de ziua de naștere a soțului ei.

”În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un fantastic job’ cum ar zice Trump”, a zis atunci Ilan Laufer.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Mar. 2021, 14:16 General
Pe aceeași temă