Care este SINGURUL mod în care poți prelungi viața buretelui de vase

Publicat: 08 iul. 2024, 15:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Care este singurul mod în care poți prelungi viața buretelui de vase.

Fie că freci o oală sau ștergi blatul, buretele tău muncește mai mult în bucătărie decât tine. Deoarece îl folosești atât de mult, vrei să dureze cât mai mult posibil. Deoarece folosim bureții pentru a șterge atât de multe lucruri în bucătărie, aceștia pot fi plini de bacterii, inclusiv unele care te pot îmbolnăvi. Așadar, este foarte important să-i păstrezi curați. Iată cum îl poți îngriji adecvat, AICI.

Cu ce se curăță hota de grăsime. Ingredientul natural și ieftin care o va face ca nouă

Cu ce se curăță hota de grăsime. Ingredientul natural și ieftin care o va face ca nouă. Află și tu trucul la care apelează foarte multe gospodine.

Hota are un rol foarte important în orice bucătărie. Electrocasnicul elimină mirosurile de mâncare gătită în bucătărie și, totodată, împiedică formare aburilor. Din aceste motive, hota ajunge să fie uneori mult prea folosită, drept urmare, acumulează şi multă murdărie.

Cum să cureţi corect hota

Ca să cureți urmele de grăsime folosește o lavetă moale. Nu folosi bureți abrazivi pentru că aceştia o pot deteriora.

Cealaltă parte componentă a hotei este filtrul. Scoate filtrul și lasă-l la înmuiat timp de maxim o oră într-un amestec de apă călduță și detergent degresant.

La fel de bine poți să folosești și bicarbonat de sodiu pentru a face amestecul în care să scufunzi filtrul. Ambele amestecuri funcționează foarte bine pentru îndepărtarea murdăriei. Citește mai multe aici.

Sursă foto: envato

Publicat: 08 iul. 2024, 15:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×