Care este numele real al lui Cuza de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Este coleg de platou cu fosta iubită, Ramona Olaru

Publicat: 17 iun. 2024, 15:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cuza a devenit cunoscut alături de colegii săi din trupa Noaptea Târziu în urmă cu mulţi ani, însă puţini ştiu care este, de fapt, numele său real. De asemenea, fostul iubit al Ramonei Olaru a explicat când şi cine i-a pus această poreclă care este pe buzele tuturor.

Cuza este originar din Târgu Jiu, iar în prezent se bucură de succes în lumea showbiz-ului autohton. A participat la numeroase emisiuni de televiziune, printre care se numără Asia Express, Te cunosc de undeva, iar în prezent este prezentator la Neatza cu Răzvan şi Dani, iUmor, dar şi la radio ZU.

Înainte de a cunoaşte celebritatea, artistul spunea că a muncit din greu.

”Am avut 13 sau 14 job-uri, dar pe niciunul nu-l regret. Fiecare a contribuit la ceea ce sunt acum. Au făcut parte din formarea mea. Am lucrat prima dată ca ajutor de ospătar, am făcut shaorma, am tuns, am lucrat și în magazine de haine. Pe lângă această cultură a muncii și responsabilizare, eu am învățat să lucrez în colectiv”.

Care este numele real al lui Cuza de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Deși toată lumea îl cunoaște drept Cuza, puțini știu de unde vine acest nume al artistului.

Într-un interviu pentru catine.ro, Cuza a dezvăluit de unde vine numele cu care este cunoscut astăzi în showbiz.

”Din clasa a IV-a, de când am jucat rolul lui Cuza. Am avut o scenetă pe toată școala și am luat rolul lui Cuza. Am avut o singură replică importantă”, a explicat Cuza.

Cuza s-a iubit cu colega de la Neatza, Ramona Olaru

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cuza s-a încheiat în urmă cu doi ani, după mai multe împăcări și despărțiri. Cei doi susțin că au rămas în relații bune, mai ales că fac parte din același proiect televizat și se întâlnesc des pe platoruile de filmare.

Recent, Cuza și Emi au acceptat provocarea lansată de Selly și au făcut un test poligraf. Fiecare dintre cei doi a răspuns la întrebări destul de indiscrete, însă au fost cât se poate de sinceri.

Una dintre întrebările pe care Cuza le-a primit a fost bineînţeles legată de Ramona Olaru. Bunul său prieten a fost curios să afle dacă acesta mai ţine sau nu la asistenta TV. Răspunsul lui a fost cât se poate de clar pentru că nu a dorit să mai lase loc de alte interpretări.

„Emi: Exceptând profesionalismul și colegialitatea, mai ai sentimente pentru Ramona Olaru?

Cuza: Nu! Pot să spun că o apreciez ca și colega, discutăm o grămadă de chestii, dar la nivel de sentimente, în direcția unei relații, nu. A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta, cred că și ei i-a fost la greu, dar oricum din start în capul meu a fost delimitarea și pe platou nu s-a simțit niciodată, cred eu și sper.

Îți dai seama că asta e opțiunea. Pe mine m-a salvat un gând, am avut la un moment dat un soi de revelație care m-a salvat de durere și de gânduri, pentru că a fost o relației faină între noi. Mi-am dat seama că poți să iubești un om și de la distanță și că nu trebuie să fii neapărăt lângă el să îl iubești. Ușor, ușor iubirea de la distanță se stinge”, a mărturisit Cuza, în cadrul testului poligraf.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iun. 2024, 15:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×