Care este de fapt, relația dintre Iuliana Marciuc și fiica lui Adrian Enache. Abia acum s-a aflat adevărul

Publicat: 11 Apr. 2021, 13:12 Vedete

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Iuliana Marciuc. Cei doi au împreună și un băiețel pe nume David. Recent, partenera artistului a făcut dezvăluiri despre familia sa și a explicat care este de fapt, relația dintre ea și Diana Enache.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc. Deși cei doi sunt împreună de mult timp, până acum nu s-au căsătorit.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Iuliana Marciuc a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui Adrian Enache, Diana.

”Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei”, a explicat Iuliana Marciuc.

Ce spune fiica lui Adrian Enache despre relația tatălui său

”Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată”, a declarat Diana Enache.

Mai mult decât atât, tânăra a vorbit și despre momentul dureros în care părinții săi au divorțat. Deși nu a fost un moment deloc ușor, Diana mărturisește că este liniștită datorită faptului că, cei doi se înțeleg mult mai bine în prezent.

”Nu am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva”, a mai spus aceasta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Apr. 2021, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă