Emilian cântă cu Smiley și face furori în muzică, dar și printre femei! “Am o sensibilitate mai mare pentru fetele mai mici de înălțime!”

Publicat: 02 iun. 2022, 09:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

De Emilian o să auziți multe în viitorul apropiat pentru că își croiește un nume frumos în muzică și are deja super piese cu Smiley și Connect-R.

Ciao.ro l-a întâlnit în Turcia, acolo unde artistul a fost mega răsfățat de o agenție de turism care creează destine și amintiri de neuitat, un adevărat hipermarket de turism. Emilian a fost impresionat de frumusețile pe care Turcia le oferă în resorturile ei de 5 stele și puțin îngrijorat de faptul că la “ultra all inclusive” nu te poți abține să nu mănânci în neștire. Pentru Ciao.ro, tânărul artist a vorbit despre ce îl nemulțumește în muzica românească, dacă a refuzat vreodată o fată și ce relație are el cu greii din lumea artistică.

Emilian, cât de bine te-ai integrat în peisajul muzical? Ai niște feat-uri super tari, cu cine trebuie, ca să zic așa!

Mulțumesc! Sunt bine în momentul de față, facem pași importanți spre obiectivele noastre. Sunt bucuros că am reușit să fac featuri cu cei mai mari artiști din România dar și cu cei care vin din spate și sunt foarte talentați. Uitându-mă în spate sunt fericit cu parcursul meu de până acum:

Ce te nemulțumește totuși la ora actuală în muzică românească?

Nu e ceva specific care să mă nemulțumească. Încerc să îmi dau seama de cum se schimbă lumea pentru că schimbările sunt din ce în ce mai rapide în materie de trenduri, obiceiuri de consum și altele, și trebuie tot timpul să ții pasul sau chiar să fii cu un pas în față. Sabia cu două tăișuri în momentul de față sunt algoritmii din spatele rețelelor de socializare și a YouTube-ului care te pot ajuta dar te și pot “îngropa”.

Ești nerăbdător să ajungi în trending?

Nu. Pentru mine trendingul este un bonus. Mai important pentru mine acum sunt concertele pentru că mi-e foarte sete să cant după toată această perioadă de pandemie.

Emilian: „Cel mai important este să fiu în topul cât mai multor oameni”

Ce crezi că îți lipsește să fii în topuri? Faci totuși parte din echipa lui Smiley! Se poate spune că ești norocos!

Pentru mine personal cel mai important este să fiu în topul cât mai multor oameni care îmi apreciază muzica. Îmi doresc mai mult să am o familie de fani foarte strânsă care să vină la concerte, care să îmi asculte muzica, care să cumpere un merch etc, decât niște numere sau statistici, 1 în trending, 1 pe radio etc. Lucrurile astea sunt bine venite oricând și o să mă bucur de fiecare dată când se vor întâmpla.

Ce relație ai tu cu Smiley și ce sfaturi ți-a dat el până acum? Cum vă înțelegeți și ce ai “furat” de la el, muzical vorbind?

Am o relație de prietenie foarte strânsă cu Andrei. E ca fratele meu mai mare. Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la el este că îmi pot depăși limitele.

Dar cu Connect-R?

Connect-R este, la fel, un colos ! Îl apreciez enorm, am crescut cu muzica lui și sunt foarte mândru că acum am piesă cu el. Este un om foarte muzical, avem aceleași gusturi și ne-am completat foarte bine pe această piesă.

„Mi se pare sinucidere curată la all inclusive”

De fapt, cu ce alt artist îți mai dorești să colaborezi de la noi? Dar de afară?

De afară deocamdată nu se pune problema pentru că nu m-am concentrat neapărat pe internațional. De la noi mi-ar plăcea foarte mult să am un feat. cu Feli, Delia, Andia.

Ești în Turcia acum, într-o vacanță de 5 stele! Ce îți place cel mai mult în Antalya? Ce te îmbie, ca să spun așa?

Îmi place foarte mult aerul ăsta mediteranean. E frumos și la all inclusive, dar mi se pare sinucidere curată. Te întorci acasă cu siguranță cu 10 kg în plus dacă mănânci toate dulciurile lor geniale.

Unde ți-ar plăcea să-ți faci concediile când o să fii celebru și bogat?

Iubesc foarte mult zona asiatică. Am fost în 2018 în Thailanda și am rămas impresionat. Cu siguranță voi mai merge în zona aia. Mi-ar plăcea să merg în Bali dar nu să stau într-un resort foarte luxos ci să mă plimb pe acolo, să descopăr din cultura lor, să trăiesc simplu cum trăiesc ei, șamd.

Ai refuzat vreodată o fată?

Da. Asta e, se mai întâmplă, nu tot timpul ești pe aceeași lungime de unde cu oamenii cu care te cunoști.

Ce tip de femei te atrag și cât de pretențios ești în acest sens?

Nu sunt pretențios. Pentru mine cel mai important este ca femeia să fie simplă și să fie ea însăși, deschisă față de mine. Să putem face lucruri împreună, să putem împărți experiențe. Din punct de vedere fizic nu pot să zic că am un standard. Doar am o sensibilitate ușor mai mare pentru fetele mai mici de înălțime.

 

 

Publicat: 02 iun. 2022, 09:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă