Când va naște Gina Pistol. Vedeta este pregătită să își cunoască fetița

Publicat: 10 Feb. 2021, 14:52 Vedete

Frumoasa vedetă de televiziune, Gina Pistol, urmează să aducă pe lume primul său copil. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” se pregătește intens pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața sa, momentul când o va cunoaște pe fetița sa și a lui Smiley.

Îndrăgita vedetă numără zilele, micuța mult așteptată urmând să se nască în această lună! Deși în aproape toată perioada sarcinii, Gina s-a luptat cu retenția de apă, iubita lui Smiley este extrem de fericită și abia așteaptă să își întâlnească minunea!

„Băi, și nu vreau să vă stresez cu toate discuțiile mele despre a fi însărcinată și despre copii. Însă sunt și eu foarte fericită că trăiesc minunea asta! Mai ales când mi s-a spus că n-am șanse să trăiesc așa ceva”, spunea Gina.

”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie. Dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, le-a spus, cu ceva timp în urmă, Gina Pistol fanilor de pe contul său de Instagram.

Smiley, un tătic fericit și iubitor

Smiley a povestit că atunci când a văzut-o pe micuță pentru prima oară la ecograf, s-a emoționat atât de tare încât a uitat să filmeze momentul.

”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță. Sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept.”, a declarat fericitul tătic în cadrul unei emisiuni TV.

CIAO.RO a aflat, în exlusivitate, despre sarcina Ginei

La finalul verii anului trecut, Ciao.ro afla, în exlusivitate, că Gina Pistol va deveni mămică. “Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.

Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat, la acea vreme pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Publicat: 10 Feb. 2021, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă