Când va ieşi din spital Irina Rimes. Veşti despre starea de sănătate a artistei

Publicat: 02 Jan. 2020, 10:16 Vedete
Când va ieşi din spital Irina Rimes. Veşti despre starea de sănătate a artistei

Irina Rimes a ajuns, marţi, la spital, cu hemoragie internă şi a fost operată de urgenţă.

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate.

Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes pe story.

Irina Rimes a ajuns la spitalul Elias din Capitală, în jurul orei 5 dimineaţa, cu o problemă gravă de sănătate – medicii au descoperit o hemoragie internă şi la ora 15.00 Irina a intrat în sala de operaţie, informează ştirileprotv.ro.

Din fericire ea se simte bine și a postat deja câteva story-uri pe Instagram, pentru a le arăta fanilor că este optimistă și totul s-a terminat cu bine.

Ea a postat câteva filmulețe în care se poate vedea că familia și prietenii îi sunt alături. Mama, fratele și prietenii ei sunt lângă ea, pe patul de spital. Când unuia dintre prietenii săi i se putea citi îngrijorarea pe chip, Irina a decis să fie chiar ea cea care îl încurajează spre optimism. „De ce ești trist? Totul va fi bine!”, a spus aceasta  a spus aceasta râzând.

Artista a transmis, miercuri, un mesaj fanilor. „Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi”.

Potrivit bzi.ro, se pare că Irina se simte mult mai bine şi va fi externată astăzi.

Publicat: 02 Jan. 2020, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă