Când se grăbește, nu mai ține cont de reguli! Brigitte Pastramă a blocat o trecere de pietoni și a defilat cu tot ”arsenalul” de fițe

Publicat: 13 Feb. 2021, 17:38 Vedete

Când se grăbește, Brigitte Pastramă uită de regulile de circulație. Bruneta avea o treabă urgentă se pare, așa că, și-a parcat bolidul cât mai aproape de unde avea  nevoie să ajungă. Soția lui Florin Pastramă a omis însă faptul că e parcată extrem de aproape de trecerea de pietoni, pe un colț de stradă, unde nu este loc de parcare.

Brigitte Pastramă și-a parcat mașina lângă trecerea de pietoni

În timp ce se afla la volanul mașinii sale, în trafic, deodată Brigitte a schimbat sensul de mers, făcând stânga pe stradă. Bruneta căuta loc de parcare, după cum reiese din imaginile surprinse de paparazzi CIAO.RO. Ei bine, imediat ce a făcut stânga, bruneta s-a și parcat la intrarea pe străduță, fix lângă trecerea de pietoni.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni mulați, din piele, un tricou negru larg, “asortat” cu o haină de blană și o geantă de câteva mii de euro, Brigitte a ieșit din mașina și s-a dus cu pași repezi către un imobil. Acolo nu a petrecut foarte mult timp, semn că a rezolvat repede treaba, după care s-a întors, vorbind la telefon, către autoturismul parcat lângă trecerea de pietoni.

Brigitte Pastramă, infectată de 2 ori cu noul coronavirus

Brigitte Pastramă a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut după ce s-a infectat de două ori cu noul coronavirus. Se pare că Florin, soțul brunetei a avut o formă mai gravă a bolii și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Deși a recunoscut că nu s-a testat, Brigitte este convinsă de faptul că s-a infectat de două ori cu temutul virus, prima dată la începutul pandemiei în luna martie, apoi, la sfârșitul lunii august.

Am făcut de două ori Covid. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era Covid. Am făcut iar amândoi, pe 14 august. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți.

Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut că moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo”, a spus Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Publicat: 13 Feb. 2021, 17:38 Vedete
Pe aceeași temă