Când începe școala! Anunțul făcut de autorități

Publicat: 21 Apr. 2020, 10:35 News
Când începe școala! Anunțul făcut de autorități

Când începe școala! Anunțul făcut de autorități! Inspectoratul Școlar București a anunțat că elevii vor reîncepe cursurile miercuri – 22 aprilie -, în regim ”la distanță”, prin aplicații online. 

„Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuarea învăţarea de acasă. În ceea ce priveşte contactul profesorilor cu elevii, există în acest moment infrastructura necesară pentru ca lecţiile să se desfăşoare normal, cel puţin la nivel de Capitală”, a declarat Roxana Cercel, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar București.

Când ar putea fi redeschise școlile, potrivit ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni, la un post de televiziune, întrebat fiind când ar putea să fie redeschise școlile, că această decizie va fi luată împreună cu Ministerul Educației și cel de Interne, dar nu înainte de a avea o scădere a numărului de cazuri.

„Decizia se va lua de comun acord cu Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Educației. Până pe 15 mai avem o stare de urgență. Din punctul de vedere al Ministerului Sănătății, când vom avea o scădere a numărului de cazuri, când vom avea o scădere a numărului de decese, iar focarele, chiar și cele din corpul medical, vor scădea, vom avea personal viabil, ne gândim la niște relaxări”, a declarat Tătaru.

 

 

Publicat: 21 Apr. 2020, 10:35 News
Pe aceeași temă