Cabral și Andreea Ibacka își iau copiii și pleacă o vreme din România. Sunt pregătiți să trăiască visul vieții lor. „Am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului”

Publicat: 03 dec. 2023, 11:44 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Prima zăpadă din București a venit cu vești bune pentru familia Ibacka, cea care nu s-a bucurat la maximum doar de vremea de afară, ci și de un anunț care aduce extrem de multă fericire. Soția prezentatorului emisiunii „Săriți de pe fix!” a împărtășit vestea cu fanii din social media.

Andreea Ibacka a anunțat debordând de fericire faptul că ea, soțul și cei doi copii pe care îi au împreună, Namiko și Tiago, se pregătesc să meargă în vacanță „acasă la Moș Crăciun”, în Laponia.

Andreea Ibacka: „Un vis devenit realitate”

Din ce în ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc au început să plece în Laponia, iar printre ele se află și una dintre cele mai iubite familii. Cabral și Andreea Ibacka, împreună cu cei mici se pregătesc pentru experiența vieții lor.

„La noi prima zăpadă pe anul acesta s-a lăsat cu chiote de bucurie. Nu că s-ar fi umplut ograda de nămeți, după cum se vede, în Berceni, n-avem nici de o bătaie cu bulgări… Ideea e că am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului (legenda spune că încă ne îmbrățișăm) știind că în curând primim zăpadă cât vezi cu ochii. LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate!”, a scris Andreea Ibacka pe contul său de Instagram, în dreptul unor poze haioase în care apare alături de soțul ei, Cabral. Citește mai multe aici.

Publicat: 03 dec. 2023, 11:44 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă