Cabral e în culmea fericirii! Soția i-a născut un băiat: “Tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”

Publicat: 07 oct. 2021, 09:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cabral a devenit marți seară tată de băiat și este cel mai fericit!

Familia vedetei de televiziune s-a mărit. După două fete, una pe care o are din prima relație serioasă, cu Luana Ibacka, și a doua, micuța Namiko, din căsătoria cu Andreea Ibacka, Cabral a dat lovitura! A devenit tată de băiat și este cu gura până la urechi pentru că nu își mai poate stăpâni bucuria pe care o trăiește acum. Frumoasa lui soție, Andreea Ibacka, l-a făcut și tată de băiat!

“Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko.
Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul postat marți seară pe paginile sale de socializare, fericit nevoie mare că a devenit tată pentru a treia oară!”, a fost mesajul postat de Cabral pe Facebook, în care anunță vestea cea mare.

Cabral și Andreea Ibacka sunt unul dintre cele mai vesele cupluri din showbizz. Sunt mereu puși pe glume și la fel de îndrăgostiți ca în prima zi când s-au cunoscut! Iubirea dintre cei doi a început să prindă roade pe platoul de filmare al telenovelei “Inima de țigan”.

”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a povestit Cabral, potrivit Viva.ro, despre primele tatonări și întâlniri cu Andreea Ibacka.

 

 

 

Publicat: 07 oct. 2021, 09:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×