Cabral, dezvăluiri din jungla dominicană: ”Oamenii ăştia au trecut prin toate coşmarurile pe care şi le poate închipui un om”

Publicat: 05 aug. 2022, 10:40 Autor: Maria Apostol Vedete

Cabral și Adela Popescu vor face echipă în prezentarea celui mai dur și spectaculos reality show pe care l-ați văzut, care urmează să fie transmis de Pro TV, și se filmează în jungla dominicană: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Chiar dacă a mai prezentat în trecut acest reality show, Cabral mărturisește că de data aceasta probele prin care vor trece concurenții sunt la un alt nivel, și că îi compătimește pentru curajul lor.

M-a surprins că încă n-am rămas singuri aici. Pentru că probele sunt, probabil, de cinci ori mai dure, mai complicate, mai imposibile decât la primul sezon. Efectiv, din prima zi, prima clipă în emisiune, oamenii ăştia au trecut prin toate coşmarurile pe care şi le poate închipui un om. Şi urmează cele pe care nu şi le-au închipuit vreodată…”, a declarat prezentatorul pentru click.ro.

Spre deosebire de Adela Popescu, care a plecat la filmări în Republica Dominicană împreună cu soțul ei și cei trei copii, Cabral a mărturisit că familia lui i se va alătura, de asemenea, în curând.

Cabral a văzut moartea cu ochii

Cei doi prezentatori încă se adaptează la condițiile de pe insulă, dar și a programului de muncă. Evident, cum nimic nu poate merge perfect, Cabral a întâmpinat o problemă care l-a panicat destul de mult. Se pare că acesta a fost înțepat de o viespe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka) 

Cine e harnic și muncitor? Pe cine a înțepat viespea dominicană și e aproape convins că va da colțul? Cine? #dominicana #away @suntcelebru.official #selfie”, a scris Cabral în dreptul unei fotografii postată pe Instagram.

Adela și Cabral au vorbit despre cum s-au acomodat la mii de kilometri depărtare de casă.

Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (…) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari…”, a transmis Cabral, conform Pro TV.

Publicat: 05 aug. 2022, 10:40 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă