Cabral, abandonat de tată! Prezentatorul de la ProTV a vorbit despre trecutul familiei sale

Publicat: 13 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cabral, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, a făcut recent dezvăluiri mai puțin știute despre trecutul familiei lui. Deși nu i-a fost ușor să își aducă aminte, vedeta de la ProTV spune că a depăşit episoadele respective care au legătură cu tatăl său. A fost abandonat de acesta, însă figura paternă nu i-a lipsit din viață. 

Cabral a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță în ediția din 11 septembrie. Prezentatorul de la Săriți de pe fix a vorbit despre familia lui. Dezvăluirile pe care acesta le-a făcut i-au lăsat pe telespectatori fără cuvinte.

Cabral, abandonat de tată!

Părinții lui Cabral s-au cunoscut în perioada facultății, la cămin. Mama prezentatorului era studentă la ASE, iar tătăl lui venise din Congo să studieze Medicina în România. Cei doi s-au îndrăgostit, iar la o scurtă perioadă a apărut şi primul copil, Cabral.

Lucrurile nu au mai funcţionat între cei doi, astfel, mama prezentatorului a fost nevoită să îşi crească singură copilul. Pe când soţul Andreei Ibacka avea doar două săptămâni, tatăl lui i-a abandonat. Mai bine de 6 ani, femeia l-a crescut singură pe Cabral, până când în viaţa ei a apărut un alt bărbat.

Cabral alături de mama lui

Cabral şi tatăl său nu îşi mai vorbesc

După 13 ani, vedeta de la Pro TV a decis să îşi caute tatăl, însă nu au reuşit niciodată să se apropie. În continuare acesta a povestit că nu i-a simţit lipsa pentru că locul lui a fost ocupat de actualul partener al mamei sale.

„A plecat când aveam eu două săptămâni. A plecat la pâine și acolo a rămas, era o coadă la franzele, nu a mai găsit drumul spre casă. Nu mai e de mult treaba sensibilă, eu am crescut cu tată, Mircea îl cheamă, am ajuns copt încât să nu aduc lucruri dureroase, că îmi fac mie rău. (…) Am mai vorbit când aveam 13 ani și jumătate, l-am sunat când aveam 26 de ani și apoi ne-am văzut când aveam 32 de ani. (…) A fost ciudat când l-am văzut.

Prezentatorul de la ProTV a vorbit despre trecutul familiei sale

Nu a stat decât câteva zile, că avea ceva pe foc (…) La 26 de ani, de ziua mea l-am sunat. El stătea în Congo. L-am sunat și am vorbit câteva zile, dar nu a durat relația. Apoi la 30 și, m-am dus cu fiica mea mare la Paris, l-am cunoscut pe el și pe frații mei, am acolo doi frați, două surori, mai am o soră în Barcelona și un frate în Canada. Mai am un frate în Congo. Șase în total. (…)

Nu te uita așa, tata a avut dragoste de dat.(…) Nu mai vorbesc acum cu tata, el e în Congo, e în politică, e cu treaba lui. (…) Nu mi-a lipsit, am avut tată. Dacă nu aveam, îmi lipsea. Până la 6 ani am fost doar eu cu mama (…) S-a întâmplat și așa a decurs viața. (…) Nu a fost ușor, dar așa a fost. Sunt oameni care se luptă din prima zi. Aia e, nu toți pot să fie părinți. Mama a fost bombă, foarte puternică buzoianca”, a povestit Cabral, potrivit protv.ro.

Foto: Instagram și Arhivă Cancan.ro

Publicat: 13 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă