Bunicuta culturista! Are 68 de ani si este blindata de muschi. Nu mai exista nimeni care sa arate asa la varsta ei!

Publicat: 19 iun. 2018, 12:57 Autor: D. C. General

Arata incredibil pentru varsta ei, chiar daca pentru multi corpul ei seamana cu cel al unui barbat.

Bunicuta culturista! Are 68 de ani si este blindata de muschi. Angela Graham are 68 de ani si s-a apucat de ridicat fiare inca din anii ’70. Acum la varsta de 68 de ani a ajuns sa arate incredibil pentru o femeie de varsta ei si inca participa la concursuri de bodybuilding si culturism.

Inainte sa fie culturista Angela era model, dar in anii 1970 a descoperit culturismul si de atunci nu se mai satura de antrenamentele cu greutati. Lucreaza ca asistenta medicala si are 2 nepoti de care are grija si tot ajunge zilnic la sala. Oamenii care nu o cunosc ii spun toti ca are aproape 50 de ani, dar ea se apropie de 70.

Este deja vedeta in Anglia si are foarte multi fani pe pagina de Facebook care ii urmaresc antrenamentele.

“Mi-am dat seama ca cei care ma urmaresc sunt in general barbati care adora sa fie dominati de femei puternice. Multi dintre ei ma intreaba daca poti sa-i ridic, ce dimensiune are bicepsul meu si multe alte lucruri de genul acesta. Cred ca multi dintre ei au probleme de personalitate, dar eu le raspund mereu politicos pentru ca lucrez intr-o clinica de boli psihiatrice si stiu cum trebuie sa ma comport”, a declarat Angela Graham.

Bunicuta culturista! Are 68 de ani si este blindata de muschi

Dar varsta nu iarta pe nimeni iar anul trecut a suferit o operatie la sold pentru ca suferea de artrita. Acum poate ridica si impinge din nou greutati de pana la 65 de kilograme.

La doar 2 ani dupa ce s-a apucat in tinerete de culturism deja concura si incepuse sa prinda gustul concursurilor de culturism. Pe la jumatatea anilor ’80 deja castigase o multime de competitii inclusiv un titlu de campioana nationala in Anglia.

Cariera ei de model insa s-a incheiat la fel de rapid pentru ca barbatilor nu le mai placea cum arata corpul ei. Acum insa are 2 copii de 48 si 32 de ani si merge zilnic la sala aproape 2 ore doar pentru ca ii face placere.

Publicat: 19 iun. 2018, 12:57 Autor: D. C. General
Pe aceeași temă