„Bunica a luat bataie, mama a luat bataie, sora mea a luat bataie”. Dezvaluiri cutremuratoare din trecutul lui George Burcea, sotul Andreei Balan

Publicat: 27 Sep. 2019, 17:03 General
„Bunica a luat bataie, mama a luat bataie, sora mea a luat bataie”. Dezvaluiri cutremuratoare din trecutul lui George Burcea, sotul Andreei Balan

Actorul George Burcea, sotul Andreei Balan, a facut dezvaluiri cutremuratoare in cadrul unui eveniment dedicat drepturilor femeilor din Romania.

 

Are acasa doua fete si are lacrimi in ochi cand vorbeste despre ele ele. Este decis sa le ofere toata dragostea si protectia din lume, sa le fereasca de ceea ce a vazut acasa. „Strabunica a luat bataie, bunica a luat bataie, mama a luat bataie, sora mea a luat bataie, cealalta sora a luat bataie”, a dezvaluit el cu glasul tremurand. Isi vede mama ca pe o eroina, iar fetitele lui sunt dovada ca el a rupt sirul violentelor in familie. „Am doua fetite si le iubesc foarte mult.

Toata iubirea pe care le-o dau eu lor, as fi vrut ca ei sa ne-o dea noua”, a mai adaugat el. In Romania, la fiecare 30 de secunde, o femeie este batuta. Iar in fiecare an, victimele violentei in familie depun aproape 40 de mii de plangeri, numai ca asta nu este nici pe departe cifra reala a faptelor de violenta.

„În prima parte a vieții mele am trecut și eu prin multe lucruri prin care ai trecut tu. Toată lumea spune „Vai, ce om puternic”. Poate oi fi, că am luptat mult până să ajung aici… dar eu nu sunt. Îmi este frică. Îmi este frică de orice”, a mărturisit artista.

În România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bătută. Iar în fiecare an, victimele violenţei în familie depun aproape 40 de mii de plângeri, numai că asta nu este nici pe departe cifra reală a faptelor de violență.

Tocmai de aceea, alături de proiectul Wake UP a venit în sprijin și Poliția Română.

Toate femeile care au nevoie de ajutor, au întrebări sau chiar soluţii au acum ocazia să se implice în mişcarea „Wake Up”.

Publicat: 27 Sep. 2019, 17:03 General
Pe aceeași temă