Bucurie mare pentru Theo Rose! Fiul său și al lui Anghel Damian a împlinit un an. Imagini de colecție cu micuțul Sasha

Publicat: 23 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Theo Rose a trecut, recent, prin emoțiile primei aniversări a fiului său. Fiul ei și al lui Anghel Damian a împlinit un an, așadar a fost motiv de bucurie în familie!

Chiar dacă Theo postează pe rețelele de socializare rar momente cu fiul ei, de data aceasta nu a putut să nu publice câteva fotografii cu fiul său.

Bucurie mare pentru Theo Rose! Fiul său și al lui Anghel Damian a împlinit un an. Imagini de colecție cu micuțul Sasha

Deși nu au organizat o petrecere, Theo și Anghel Damian s-au asigurat că prima aniversare a fiului lor va fi una specială și de neuitat. Cei doi au pregătit baloane colorate, un tort și au avut chiar și un animator. „Sasha, 1. N-am facut petrecere dar am avut baloane, tort si animator. Multumim pentru urari!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose își mai dorește copii

Deși Sasha abia a împlinit un an, Theo Rose și Anghel Damian își doresc să mărească familia. „Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta. Am zis, «Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu». Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acum. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha. Merge cu el. Doar el a fost cu Sasha la doctor. Și-a organizat și el timpul. Dacă-mi spune, «Acum am și eu… Trebuie să mă pun să scriu, două ore…». Da, tată. Eu stau cu copilul. Mama contează în chestia asta”, a mărturisit Theo Rose în cadrul unei emisiuni TV, potrivit libertatea.ro.

Publicat: 23 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×