Brigitte si-a aratat sanii la „Ferma”, fara nicio jena. Cum au reactionat colegii

Publicat: 18 Apr. 2019, 15:50 Vedete

Brigitte Sfat nu are nicio problema in a-si arata partile intime, iar colegii de la "Ferma" sunt recunoscatori.

Momente interzise minorilor din nou la Ferma, dupa ce s-a lasat cu numere de striptease. Noul concurent, Matei Negrescu, a facut show atunci cand si-a aratat corpul extrem de tonifiat.

Brigitte nu s-a lasat mai prejos, iar dupa ce Diana Belbita a provocat-o sa se dezbrace, Brigitte n-a stat pe ganduri si s-a pus pe treaba. In plus, aceasta nu avea sutien, astfel ca a oferit un spectacol pe cinste tuturor.

Brigitte si-a aratat sanii la „Ferma”

Brigitte si-a aratat sanii la Ferma, fara nicio jena

Pastrama, vazand scena, nu s-a putut abtine si s-a dus langa Brigitte, atingand-o pe sani, fiind tare mandru de iubita sa. Cei de fata au fost martorii unei scene demne de un film porno.

Totul a pornit de la Silviu Tolu, care i-a spus Dianei Belbita sa o dezbrace pe Brigitte cu dintii:

  • „Vreau să îi dai tricoul jos lui Brigitte cu dinții” a spus acesta, potrivit Cancan.
  • „Sunt în pielea goală, sunt în pielea goală”, a spus Brigitte , incercand sa se scuze.
  • „Du-te și ia-ți un sutien pe tine”, i-a recomandat Diana Belbita.
  • „Sunt diamante, sunt de 10.000, nu contează”, a replicat Silviu Tolu.
  • „Măcar să vadă toată lumea ce poate să facă 10.000”, a continuat si Florin Pastrama.
  • „Chiar așa, să accepți să fii dezbrăcată?! Când am văzut că eu îi ridic tricoul și ea nu își pune mâinile pe sâni, m-am gândit că nu și-a dat seama, i-am pus eu mâinile”, a spus Diana Belbita.
  • „Aoleu! Brigitte. Nici ea nu a putut să și le mai țină și au dat pe afară”, a comentat si Ioana Filimon.
  • „Este incredibil să văd sfârcurile lui Brigi și încă 10, 11 privitori”, a incheiat Otilia.

Florin Pastrama criza de gelozie din cauza „ispitei” Matei

Fost concurent la „Insula Iubirii”, Matei a venit in FERMA si face ce stie el mai bine, dezbina cupluri si cucereste femei. Noi probleme intre Brigitte si Pastrama in FERMA dupa ce in competitie a intrat un nou macho care se pare ii face concurenta lui Florin Pastrama.

In prima seara toti concurentii din FERMA au facut o petrecere unde Brigitte i-a dat o „porunca” lui Matei sa faca striptease spre deliciul tuturor fetelor. Se pare ca faptul ca l-a ales tocmai pe el sa faca striptease si ca s-a uitat cam insistent la patratelele lui l-au facut gelos pe Florin Pastrama, iubitul ei.

„Brigitte vreau sa vorbesc ceva cu tine ca sa intelegi cum sunt eu ca barbat. Vezi ca nu mi-au placut glumele tale ieri cu Matei cu ala nou. L-ai pus sa-ti faca striptease. Asa vorbesti cu mine? Vrei sa ne certam? Crezi ca eu nu am vazut cum te-ai uitat la el cand facea striptease? Ce, te uiti la patratelel lui, crezi ca io n-am patratele? Vreau sa-l eviti. Tu trebuie sa ai ochi doar pentru mine” a spus Florin Pastrama, vizibil suparat.

Publicat: 18 Apr. 2019, 15:50 Vedete
Pe aceeași temă