BREAKING NEWS! Alertă cu BOMBĂ la Curtea de Apel București în timpul procesului Elenei Udrea

Publicat: 26 ian. 2021, 11:13 Autor: Elena Arhiva
BREAKING NEWS! Alertă cu BOMBĂ la Curtea de Apel București în timpul procesului Elenei Udrea

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București, chiar în timpul procesului la care erau prezente Elena Băsescu și Elena Udrea. 

UPDATE: Poliția Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, că la Curtea de Apel București se află un dispozitiv exploziv.

În acest moment, clădirea este evacuată. La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care urmează să facă verificări.

Informația a venit de la jurnalista Roxana Ciucă, care a intrat în direct la Antena 3, unde a spus: „Am ieșit toți! Eram în sala de judecată la procesul Elenei Udrea. Ne-au evacuat! Jandarmul a venit de urgență la președintele de complet, spunându-i că e amenințare cu bombă. În acel moment, s-a suspendat ședința. E haos la Curtea de Apel, pentru că sunt proteste și oamenii aleargă, sunt foarte, foarte speriați!”

„Repet: eram în sala de judecată la procesul Elenei Udrea, când am fost anunțați că s-a dat alerta cu bombă la 112. Se pare că un bărbat a fost cel care a sunat”, a subliniat Roxana Ciucă.

Sursa foto: Captura Video

  • revenim cu detalii
Publicat: 26 ian. 2021, 11:13 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă