”Bombardiera” lui Victor Slav, pusă la îngrășat de noul iubit! Bruneta a înfulecat pe nerăsuflate, în timp ce ”explodau” blugii pe ea

Publicat: 18 Sep. 2020, 22:32 Vedete

Sunt unele domnițe făcute să lovească „sus”. Una dintre ele este și Raluca „Bombardiera” Silea, cea care i-a fost jumătate lui Victor Slav pentru mai puțin de un an. Se spunea la vremea respectivă că bruneta visează să fie o a doua Bianca Drăgușanu, și a început de la bărbați… practic, bruneta i-a cam încercat pe toți foștii Biancăi.

Acum… că e sau nu sosia fostei doamne Slav, nu se știe, că a fost iubita domnului Slav este o certitudine. După ce-a trecut amorul și a intervenit despărțirea, fiecare a încercat să se reorienteze sentimental.

Raluca, spre exemplu, a tot testat sperând că-l va găsi pe „Cavalerul” vieții ei. De câteva ori a dat chix, însă până la urmă pare să-i fi ieșit. De vreo 3 luni, don’șoara Silea a „combinat” mare „bogătan”. Bruneta a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, în timp ce lua masa la un restaurant de fițe.

Alături de ea, „cavalerul” despre care se știe că este un om de afaceri străin. Acum, privindu-l cu atenție, pare că aduce puțin cu Victoraș. În fine…

Seamănă nu seamănă, mai puțin important… cert este că „Bombardiera” trăiește ca „la bogați” alături de noul iubit. Nu mai târziu de luna iulie a anului acesta, cuplul de îndrăgostiți au petrecut clipe de neuitat în exclusivistul Monaco. Ziua, bruneta încălzea atmosfera de pe plaja Nikki Beach Monaco cu formele-i senzuale, iar seara o stingea în binecunoscutul club pentru bogați, Twiga. Sigur, de fiecare dată la brațul iubitului, asta ca să nu se înțeleagă greșit. Iată, bunăoară, ce înseamnă să fii o „Bombardieră” fericită.

Raluca Silea are 27 de ani și este… PR de meserie. Prima dată a comunicat pentru o cafenea de fițe de pe Decebal, apoi și-a făcut numărul de comunicator pasionat în celebrul club Bamboo. Viața de noapte a consumat-o rapid, ceea ce a determinat-o pe brunetă să-și schimbe jobul de noapte cu unul de zi. Pentru un timp s-a ocupat de Booking la una dintre casele de producție muzicală din România. Acum, e iubita „la bogat”!

Publicat: 18 Sep. 2020, 22:32 Vedete
Pe aceeași temă