Bombă în televiziune! Emisiunea Survivor România trece de la Kanal D la Pro TV

Publicat: 20 sept. 2021, 10:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Bombă în televiziune! Emisiunea Survivor România trece de la Kanal D la Pro TV

Lovitură de teatru pe piața televiziunilor din România! Pro TV a jucat dur și a reușit să „fure” “Survivor” de la Kanal D. CANCAN.RO a intrat în posesia informațiilor de culise și vă prezintă detalii exclusive de la negocierea care a avut loc. 

Timp de două sezoane, emisiunea “Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc, în topul televiziunilor din România. Lupta pentru supraviețuire, dar și marele premiu în valoare de 50.000 de euro și conflictele iscate între „Războinici” și „Faimoși” au fost ingredientele principale care au făcut din acest format unul de mare succes.

Cum au reușit cehii să „deturneze” Survivor

Sezonul al doilea al emisiunii filmate în Republica Dominicană a poziționat Kanal D, în mod constant, pe primul loc în topul televiziunilor. Din luna ianuarie și până în iulie 2021, show-ul a reușit să țină timp de șapte luni publicul cu sufletul alături de concurenții atât de încercați în competiție. Survivor Romania, ca și Exatlon (cu trei sezoane difuzate), a adus în România un suflu nou, a inspirat oamenii și a creat o comunitate uriașă în mediul online.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 20 sept. 2021, 10:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă