Bombă în showbiz! Mihaela Rădulescu și Felix s-au despărțit!? Semnele care i-au dat de gol

Publicat: 09 Apr. 2020, 14:54 Vedete
Bombă în showbiz! Mihaela Rădulescu și Felix s-au despărțit!? Semnele care i-au dat de gol

Tot mai mult indicii arată că Mihaela Rădulescu s-a despărțit de iubitul ei austriac. Cel mai relevant ar fi acela că ambii și-au șters pozele de cuplu pe care le aveau împreună. 

Mihaela Rădulescu și Felix sunt împreună de 5 ani, iar în tot acest timp, în relația lor au existat numeroase momente mai tensionate și nu de puține ori au fost pe punctul de a rupe legătura amoroasă.

Una dintre marile nemulțumiri ale lui Felix era aceea că Mihaela îi cotrobăia prin lucruri iubitului său, din dorința de a-i face surprize, însă Felix nu a reacționat întocmai așa cum gândea vedeta și s-a supărat teribil, relatează cancan.ro.

Cu toate acestea, neînțelegerea de la momentul respectiv a fost ușor uitată, dar a fost urmată de multe altele. Pandemia de coronavirus i-a prins separați pe cei doi, după cum informează playtech.ro.

Felix se află în Elveția, acolo unde face diverse activități care îl relaxează. Pe contul său de Instagram, urmăritorii au putut vedea că nu mai există imaginile cu Mihaela Rădulescu și nici vedeta nu a mai postat nimic legat de Felix sau de relația lor, de ceva timp.

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a mărturisit că a fost cucerită de faptul că Felix este un perfecționist și un om extrem de echilibrat în tot ceea ce face. „Dupa ce l-am cunoscut, a fost si mai grav – am realizat ca traiesc si iubesc un om care nu intelege frica sau pericolul asa cum le definim noi, dar am vazut de la bun inceput si disciplina extraordinara in care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atat de minutios, atat de perfectionist, atat de organizat si de echilibrat. Apoi, ar mai fi cateva detalii cu care m-a cucerit, dar nu vrei sa le auzi” a spus vedeta.

Publicat: 09 Apr. 2020, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă