Boala de care suferă, în secret, Bianca Drăgușanu. Frumoasa blondă ascunde o dramă

Publicat: 19 feb. 2021, 13:56 Autor: Elena Vedete

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai populare vedete din România, dar puțini știu de boala incurabilă de care suferă, pe care a descoperit-o în urma unor analize amănunțite.

Bianca Drăgușanu avea căderi de calciu foarte des și a descoperit că are probleme cu glicemia, fiind nevoită să facă injecţii cu insulină, pentru a depăşi crizele. Vedeta suferă de diabet, „boala secolului 21”, pe care a depistat-o în urmă cu mai bine de zece ani, cauza fiind stresul, dar și curele de slăbire din adolescență.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a declarat Bianca Dragușanu, citată de România TV.

Ce studii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drîgușanu a terminat în 2002 a liceul. A absolvit examenul de bacalureat cu note bune. Media finală a fost 8.95. A avut doua note de 9 la probele de limba și literatura română, 8,50 la engleză, 7,20 la matematică și două note de 10 la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică. Apoi s-a înscris la facultate, dar nu a terminat-o. Astfel că vedeta a rămas cu doar 12 clase.

Bianca Drăgușanu, intervenții estetice de mii de euro

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani a scos din buzunar ( la acea vreme) pentru a se transforma așa cum își dorea.

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte”, a spus Bianca.

M-am târguit ca pentru un sac de cartofi

”Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sănii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie.

Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro.

Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao

 

Publicat: 19 feb. 2021, 13:56 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×