Bianca Rus și Antonio Luigi au divorțat oficial înainte de Crăciun! După nici 2 ani de căsătorie și-au spus ”pa-pa!”

Publicat: 21 dec. 2019, 14:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Divorț răsunător în showbiz! Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling și-au luat ”la revedere” definitiv înainte de Crăciun! Cei doi au divorțat la notar.

Bianca Rus își acuzase fostul soț de violență domestică, iar acum este o femeie liberă, scrie Cancan.

Nu au trecut nici doi ani de când se luaseră împreună, iar acum Bianca Rus poate respira ușurată că a scăpat de cel care ar fi agresat-o. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București au anulat actul de căsătorie.

“Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

Publicat: 21 dec. 2019, 14:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă