Bianca Drăgușanu sfidează toate gospodinele, de Paște: ”Eu nu cumpăr, nu fac nimic. Merg la sală și cam atât”

Publicat: 23 Apr. 2022, 10:01 Vedete

Vedeta nu se ferește să recunoască faptul că nu face niciun efort pentru masa de Paște. Bianca Drăgușanu admite că folosește, totuși, o ”rețetă”: primește bani ca promoveze cozonacii altora!

Biancăi Drăgușanu i s-au schimbat planurile sale de Paște, ruinate de suferința temporară prin care trece fetița sa. Vedeta ar fi dorit să zboare către o destinație caldă, alături de mama și fiica sa, însă micuța Sofia a dat peste cap planurile vedetei, care s-a văzut nevoită să rămână pe plaiurile mioritice. Și pentru a nu renunța la aspectul de invidiat, are un plan bine pus la punct.

Nu doar că nu gătește, ba din contră! Tratează Paștele ca pe o zi obișnuită și va merge la sală. Așa cum îi este obiceiul în majoritatea timpului. Iar viziunea orientată către afaceri o ajută și mai mult pe divă. Nu gătește, nu comandă, ci primește… cozonaci care o urmăresc pentru a fi promovați pe Instagram.

Eu nu cumpăr, nu fac nimic. Merg la sală și cam atât. Stau cu fetița, căreia aștept să îi treacă răceala asta. Dacă nu era să fie răcită, plecam cu ea”, susține Bianca. Mai multe declarații și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Sora Biancăi Drăgușanu s-a mutat în București

Bianca își dorea de mai mulți ani ca sora ei, Oana, care locuia în Hunedoara, să-i fie alături în București. Anul trecut se pare că s-a găsit momentul perfect pentru ca aceasta să facă pasul decisiv și să accepte această schimbare.

Stăteam tot la casă în Hunedoara. Nu m-a dat peste cap mutarea. Este o schimbare majoră pentru că și copii sunt la școală și eu sunt cu serviciul. Nu sunt singură pentru că o am și pe Bianca. A contat asta foarte mult pentru că dacă nu era ea poate că nu făceam pasul ăsta. Stăm foarte aproape una de alta. Deocamdată eu locuiesc cu Bianca căci e mai ușor” a declarat Oana, sora Biancăi.

De cealaltă parte, Bianca susține că acestă decizie este una care-i bucură sufletul cel mai mult.

De mulți ani îmi doream să o aduc pe sora mea la București. Am considerat că e momentul potrivit și pentru ea și pentru mine. Am considerat că e foarte bună și potrivită în afacerea mea. Mă ajută și cu Sofia. Din toate punctele de vedere este minunat să am o prietenă foarte bună și să fie și sora mea”, a explicat blonda.

Publicat: 23 Apr. 2022, 10:01 Vedete
Pe aceeași temă