Bianca Drăgușanu se pregătește să rămână însărcinată: ”Copiii pe care o să-i am vor avea sigur ochii verzi sau albaștri. Numai de asta vreau să fac copii”

Publicat: 17 Jul. 2020, 19:44 Vedete

Bianca Drăgușanu vorbește întotdeauna despre ea doar la superlativ. Este mândră de ceea ce a devenit și spune despre ea însăși că este singurul său model bun de urmat. Cum i-a mers afacerea cu rochii de mireasă pe timp de pandemie, ce spune despre afecțiunea de la picioare, care îi dă mereu bătăi de cap, dar și câți copii își mai dorește, ne-a povestit, exclusiv, pentru CIAO.RO.

Reporter: Bianca, cum ți-a mers business-ul cu rochiile și atelierul pe timp de pandemie? Ai câștigat mai bine, ai ieșit în pierdere?

Afacerea cu rochii de mireasă are deja peste 11 ani, adică am deja un istoric. Clientele mele au rămas fidele. Într-adevăr, pe timpul acestei pandemii vânzările au scăzut, dar am funcționat pentru că lumea nu doar a mâncat și a dormit și s-a uitat la televizor, s-a mai și îmbrăcat și în altceva în afară de pijamale. Eu cred că am fost exemplul viu că, indiferent de situație, trebuie să fii cochetă și aranjată și niciodată o rochie în plus nu strică într-u dulap, așa că …

Comparativ cu alți ani în are am avut nunți și  botezuri în această perioadă, din cauza evenimentelor prin care trecem, multe dintre ele s-au amânat, dar comenzile au fost date, avansurile au fost luate, nunțile amânate dar nu contramandate. Și la mine este atunci nu neapărat o afacere cu care pot să zic că m-am îmbogățit, dar este o pasiune de-a mea pe care am zis să o fructific. Mă bucur în fiecare zi că am o activitate care îmi place extrem de mult.

Sunt multe fete care vor să arate că ține! Cum te întreții, care este secretul siluetei tale? De la
ce anume nu te abați niciodată? Care este ritualul tău de beauty?

Adrenalina! (rade) Eu sunt dintotdeauna o persoană hiperactivă exact așa cum este copilul meu. Am avut, să știi, în ultima perioadă, am cam tras chiulul de la sală pentru că  m-am implicat în noi proiecte ce urmează să le demarez, am fost ocupată, dar în momentul în care vreau să mă relaxez,  sau  să fac ceva ce îmi place, merg la sală. Am un corp frumos pentru că sunt genetic construită așa și sunt foarte norocoasă!  Sunt o femeie înaltă, de 1,80 m înălțime, cu dimensiuni aproape perfecte din punctul meu de vedere.

Consider că am greutatea potrivită pentru înălțimea pe care o am. Chiar zilele trecute  îi spuneam lui Alex că ar trebui să mai slăbesc vreo 4 kilograme ca să fiu Victoria’s Secret Model și mi-a spus că nu am nevoie pentru că fetele alea nu arătă atât de bine ca și mine și nu au formele mele dar eu sunt o persoană foarte ambițioasă și perseverentă și arăt așa pentru că am un regim de viață echilibrat și sănătos! Adică, nu beau alcool, nu fumez, nu pierd nopțile, nu consum substanțe, nu fac chestii care să îmi dăuneze pe termen lung și dintotdeauna sunt așa.

Mănânc foarte sănătos, nu exagerez cu zahărul, cu prăjelile, cu pastele făinoase și dacă am perioade când fac excese culinare, să le spunem așa, atunci petrec mai mult timp la sală sau încerc să revin la un regim alimentar mai sănătos. Nu am făcut niciodată exces din nimic și consider că  ăsta este secretul. Să ai un echilibru în tot ce faci, în tot ce mănânci. Dacă ești un om echilibrat, organizat și educat poți să arăți și ca Bianca Drăgușanu.

Câte kilograme ai acum și care este greutatea ideală pentru tine?

În momentul acesta am în jur de 59-60 de kilograme la 1.80 m înălțime. Am fost și mai slabă de atât. Cu cât sunt mai slabă, cu atât mă simt mai bine, mai ușoară, dar am făcut niște poze zilele astea pe plajă și am văzut că efectiv nu mai am nevoie de niciun fel de photoshop, de filtre, pentru că cred că am ajuns la greutatea ideală pentru înălțimea mea. Adică nu mai e nevoie să slăbesc, așa cum vroiam acum vreo 2 săptămânı. Voiam să mai slăbesc vreo 4-5 kilograme, dar cred că aș fi prea slabă dacă aș mai slăbi.

Cum arată meniul tău zilnic? 

Am anumite perioade când, involuntar, mai sar peste niște mese și nu apuc, de exemplu, să mănânc micul dejun, dacă plec dimineața de acasă la anumite întâlniri, am și perioade când mănânc doar dimineața și seara,  dar cu toate astea există un echilibru între ele. Dacă nu aș mânca evident că nu aș fi atât de energică să fac toate lucrurile pe care mi le propun într-o zi și nu pot funcționa, suntem ca niște mașini, dacă nu bagi motorină nu ai cum să mergi. Și atunci trebuie să dai corpului ce îți cere și ce are nevoie, fără a face excese.

Am avut o perioadă când țineam tot felul de cure de slăbire dar nu am făcut decât să îmi fac rău. Am avut tot felul de probleme cu pielea, cu unghiile, cu căderea părului –  când mă înfometam, pentru că am avut o scurtă perioadă când am încercat-o și pe asta. Cred foarte tare în dieta Fast Feast, dacă o știi. Timp de 10 ore nu mănânci nimic între mese. Dacă astăzi am mâncat la ora 8, timp de 10 ore nu mai mănânc nimic.

Faci sport zilnic? Mai ai probleme medicale? (mă refer la picioare)

Încă am probleme cu picioarele dar fac sport fără să lucrez partea aia, lucrez abdomenul. Eu nu fac sport de performanță, eu lucrez doar pentru tonus pentru că eu arăt bine și nu am nevoie să mă duc la  concursuri de body building. Eu fac sport pentru mine și pentru suflet, să mă simt bine în pielea mea. Nu vreau să fac 6 pătrățele pe abdomen… Eu arăt bine cum arăt. Sunt perfectă așa!

La picioare este o problemă mai complicată pe care eu o s-o duc toată viața. Am o chestie colorată pe acolo care mi se umflă din cauza statului în picioare sau dacă mănânc alimente sărate sau dacă merg prea mult pe tocuri se umflă foarte tare gleznele, tibiile.

Singura soluție pe care aș avea-o este foarte complicată și costisitoare și s-ar face undeva peste ocean. Mai există și o soluție pe care aș putea s-o fac în țară dar pentru asta ar trebui să mă îngraș peste 15 kilograme, ar trebui să fac o liposucție, sa mi se extragă grasimea și să fie amestecată cu o substanță după care să fie injectată acolo în picioare, dar rezultatul nu este 100% sigur, ceea ce nu cred că o să se întâmple vreodată.

Deci mai degrabă așa, mă masez în fiecare zi, nu am vreun complex din asta, este o  problemă de-a mea, pe care o duc. Fiecare are o cruce pe care trebuie să o ducă, asta poate că e crucea mea!

Cum te vezi peste 5 ani, din punct de vedere personal și profesional?

Peste 5 ani mă mai văd cu doi copii, și copiii pe care o să-i am o să aibă sigur ochii verzi sau albaștri, pentru că îmi doresc foarte tare. Numai de asta vreau să fac copii, ca să fie cu ochii mei, înțelegi? Și cred că voi fi și mai bine decât acum, dar ne auzim peste 5 ani, nu e problemă! (râde) Eu de la an la an am fost tot mai mișto, am fost mereu varianta mea mai bună! Dacă mă uit la pozele cu mine de acum un an, zic, „Eram mișto, dar acum sunt și mai mișto!”.

Dacă mă uit la pozele cu mine de acum 2 ani, spun același lucru! Cu siguranță peste 5 ani voi spune ceea ce spun acum. „Eram mișto în 2020, dar acum sunt și mai și!”.  Și profesional, la fel. Sper să pot să îmi deschid niște magazine prin țară, prin mall-urile noastre. În diaspora am câteva, mai exact în 12 țări, iar următorul stadiu e să îmi deschid magazine pe aici cu business-urile pe care deja le am. Deocamdată funcționează online.

Profesional vorbind, cine este modelul tău?

Eu sunt singurul meu model și profesional nu cred că am pe cineva, poate că Oprah, sau cineva  de afară. Eu niciodată nu am vrut să fiu ca altcineva, eu întotdeauna am vrut să fiu ca mine. Dacă ar fi să dau un exemplu de femeie puternică, m-aș da exemplu pe mine, de putere, de ambiție, de perseverență și așa mai departe! Îmi place Teo foarte mult, pot să spun că este un exemplu, o femeie pe care o admir și ar trebui să mă mai gândesc…

Ai regrete? Dacă da, în ce sens?

Nu cred că aș putea spune că am regrete. Cred că tot ce mi s-a întâmplat până acum s-a întâmplat cu un scop, ca să învăț ceva despre mine sau despre alții. Se numesc experiențe, nu se numesc regrete! Eu nu am vorbit niciodată cu regret.

Cum îți place să te caracterizezi?

The one and only Bianca Drăgușanu! That’s all! (rade)

Publicat: 17 Jul. 2020, 19:44 Vedete
Pe aceeași temă