Bianca Drăgușanu își va ieși din minți! Rivala Claudia Pătrășcanu a reușit să intre pe sub pielea soacrei

Publicat: 26 Oct. 2021, 10:46 Vedete

Au apus vremurile în care Claudia Pătrășcanu și familia soțului își aruncau vorbe grele. Se pare că artista ar fi reușit să intre pe sub pielea soacrei. Fapt care o va scoate din minți pe Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău.  

Procese, declarații care mai de care mai dure și multe acuzații. Cam așa s-ar putea defini, în câteva cuvinte, viața familiei Bădălău din ultimii ani.

Acum însă, totul pare să intre pe un făgaș normal. Claudia și Gabi Bădălău pot avea discuții civilizate de dragul celor mici, iar relația artistei cu socrii s-a îmbunătățit și ea.

Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieți și cam atât. Țin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine. E un pas înainte pentru o relație civilizată. Eu cred că unul dintre noi toți trebuia să fie mai înțelept (…)”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Bianca, atac la Claudia: ”De patru luni este amanta unui afacerist”

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa soţiei lui Gabi Bădălău şi este decisă să o dea în judecată pentru calomnie. Mai mult decât atât, a dezvăluit că artista este amanta unui om de afaceri din Constanţa.

Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi băgată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc.

Ceea ce nu știe multă lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port.Problema e că omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă până acum 3 săptămâni, când și-a dat seama cât valorează penibila asta”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

 

Publicat: 26 Oct. 2021, 10:46 Vedete
Pe aceeași temă