Bianca Drăgușanu, despre standardele la bărbați: ”Ceasul spune despre tine ce valoare ai”

Publicat: 01 May. 2022, 09:36 Vedete

Bianca Drăgușanu este cât se poate de sinceră când vine vorba despre viața ei personală. După ce a declarat că nu s-ar putea îndrăgosti de un bărbat care conduce o Skoda Octavia, blonda a recunoscut ce standarde are!

În privința băieților, Bianca Drăgușanu a fost mai pretențioasă. Accesoriile scumpe și de calitate sunt foarte importante în opinia ei. Totodată, îi sfătuiește să nu opteze pentru haine cu logo-ul brandului la vedere.

La băieți, imprimeu mare, nu! Accesorii scumpe și de calitate, da! Ceasul… ceasul spune despre tine cine ești, cu ce te ocupi și ce valoare ai. Mergem pe clasicul Rolex. Și tot așa… negrul!

Negrul e o culoare care avantajează indiferent de siluetă. Nu-mi plac pantalonii cu turul lăsat și nici ăia rupți și cu firma la vedere. Mi se par super de la țară. Chestiile cu brandurile la vedere nu-mi plac”, a spus Bianca. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu și-a amânat vacanța după ce Sofia s-a îmbolnăvit

Vedeta avea planuri de călătorie, de Paște, într-o destinație exotică. Însă acestea au fost date peste cap după ce fiica ei s-a molipsit cu o răceală.

Și pentru a nu renunța la aspectul de invidiat, și-a făcut un plan bine pus la punct.

Nu doar că nu a gătit de sărbători, ba mai mult! A tratat Paștele ca pe o zi obișnuită și a mers la sala de fitness. Așa cum îi este obiceiul în majoritatea timpului. Iar viziunea orientată către afaceri o ajută și mai mult pe divă. Nu gătește, nu comandă, ci primește… cozonaci care o urmăresc pentru a fi promovați pe Instagram.

Eu nu cumpăr, nu fac nimic. Merg la sală și cam atât. Stau cu fetița, căreia aștept să îi treacă răceala asta. Dacă nu era să fie răcită, plecam cu ea”, susține Bianca.

Publicat: 01 May. 2022, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă