Bianca Drăgușanu, atac la Bădălău, după ce a fost singur la nunta lui Florin Salam: ”Un om valorează cât…”

Publicat: 04 iun. 2022, 09:08 Autor: Maria Apostol Vedete

Povestea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău rămâne la fel de încâlcită, fără un deznodământ clar. Mai nou, mărul discordiei pare să fie nunta lui Florin Salam, unde afaceristul a mers fără ea!

Pe 1 iunie, la malul mării s-au adunat nume grele, pentru a celebra nunta dintre Florin Salam și regina inimii sale, Roxana Dobre. Pe lângă cântăreții de marcă și rudele mirilor, și-a făcut apariția și Gabi Bădălău.

Singur, pus pe distracție, dar ușor îngândurat, trăgând dintr-o narghilea, așa l-am surprins pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Am fi zis „fostul iubit al Biancăi”, dar nu știm exact, la cât de des se ceartă și se împacă, situația pare să se modifice de la o zi la alta.

Idila stă sub semnul incertitudinii, într-un punct neutru. Bădălău s-a prezentat singur la nunta anului, iar toată lumea se întreba unde îi este iubita. Bianca dă replica și clarifică lucrurile.

Nu mă interesează! Pe mine nu mă interesează ce face, cu cine e sau unde e! Nu mă interesează, n-are legătură cu mine! Eu pot să vorbesc despre mine, în rest nu mă interesează!…” Citește continuarea declarațiilor pe CANCAN.RO.

Ce promisiuni a primit Bianca Drăgușanu de la Badalău

Istoricul acestui cuplu ne amintește de multe certuri consumate între ei, care s-au finalizat cu despărțiri temporare. Nici măcar acum, când le-au dus la un alt ”nivel”, și se atacă inclusiv în public, nu par să renunțe unul la altul atât de ușor.

Bădălău a anunțat primul că relația este ”pa”. Bianca a ieșit și i-a dat peste nas, susținând că decizia a luat-o ea de fapt… Ca apoi ce să vezi? Au ieșit iar împreună și au negociat termenii împăcării.

De ce nu îl lasă Bianca Drăgușanu, totuși, să plece, pe bărbatul alături de care se zvonește că ar fi însărcinată? A mărturisit chiar ea….

E vorba de «corason», acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da! Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele! Și indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată.

Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Publicat: 04 iun. 2022, 09:08 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă