EXCLUSIV | Betty Salam, dezvăluiri despre tatăl ei. Cum se simte acum Florin Salam: „Ține regim, nu mai mănâncă nimic”

Publicat: 19 iul. 2023, 19:22 Autor: Dora Bazavan Vedete

Betty Salam, fiica cea mare a lui Florin Salam, este într-o perioadă fructuoasă a vieții sale artistice. A scos piesă cu Alex Velea, se bucură de succes și pregătește noi proiecte muzicale. Asta în timp ce este și mama unui băiețel microbist de 5 ani, Matthias, și se preocupă și de sănătatea celebrului său tată pe care îl iubește nespus. Iată ce ne-a declarat Betty Salam, exclusiv pentru Ciao.ro!

Betty, ai scos piesă cu Alex Velea!

Da, am scos o piesă cu Alex Velea, urmează să mai scot și cu alți artiști. O să fac o melodie cu un artist foarte mare de la noi din România  și ne bucurăm, cum s-ar spune, de succes și de munca pe care o depunem.

Betty Salam, dezvăluiri despre tatăl ei

Te-ai mobilizat cumva!

M-am mobilizat și încercăm să ducem la capăt proiectul pe care l-am început ca la final să facem un fel de album cu toate piesele pe care le-am făcut până acum, un mare party.

Ce face băiețelul tău?

Este foarte bine, ne bucurăm pentru că merge la fotbal, se ține de fotbal. Face 5 ani în iulie și este foarte fericit că face sport, își dorește asta foarte mult și este ambițios. Până nu îi iese lui ce vrea, nu se lasă!

Asta e bine! De unde a luat această ambiție?

De la mine! Jur! Eu sunt așa! Eu dacă vreau să fac ceva bun în viața asta, de bine, care să mă facă pe mine mândră, nu mă las până nu iese acel ceva, chiar dacă eșuez. Dacă nu eșuezi înseamnă că nu ești pregătit pentru ceea ce vrei să devii!

Ați fost în vacanța de vară?

Nu am fost în vacanță, doar câteva zile pe la munte. Pozele cu delfinul de pe Insta sunt din Dubai, nici nu îl aveam atunci pe Matthias, o să facem și o vacanță dar nu acum. Mă concentrez pe muzică. Fără muncă nu se poate nimic. Nimic fără Dumnezeu, nimic fără muncă.

Cum se simte acum Florin Salam

Mergi și la concerte prin țară?

Da. În luna august e așa și așa dar din septembrie o să înceapă nebunia. Momentan nu pot merge acum, am o problemă cu formația, o refac, o schimb, o să mă concentrez pe evenimente live, cu formație.

Cum este tatăl tău acum, cum sunteți voi? Cum se simte?

Sunt foarte bine. Mă bucur că e bine acuma, că a luat decizia să meargă pe un drum mai bun pentru el, o să își aleagă un mediu de viață mult mai sănătos. El fiind artist și un artist mare, este inevitabil să nu te lovești de anumite  probleme, de oameni răi. Oamenii răi te duc în anumite situații.

A tot avut probleme de sănătate!

Acum e bine! El e un om foarte iubit de Dumnezeu! Lui îi trebuie doar puțină odihnă, puțin sport, să țină regim!

Ține regim acum?

Da! Ține regim, nu mai mănâncă nimic. Reușește să țină regim pentru că trebuie. Sportul, dieta, viața sănătoasă, contează foarte mult. Trebuie să se mențină sănătos, el trebuie să fie forță!

„Ține regim, nu mai mănâncă nimic”

Voi, cei din familie, cum v-ați mobilizat să îl ajutați, să îl susțineți?

Eu îl susțin pe tata de când m-am născut! Nu există zi să nu îl susțin! Eu sunt lângă el și voi fi toată viața mea lângă el, indiferent ce se întâmplă, că eu cresc, că mai fac un copil, nu contează! Eu tot fata lui sunt, el tot tatăl meu rămâne, indiferent de ce probleme mai apar în viața asta. El este totul pentru mine!

La un moment dat spuneai tu că vrei să faci anumite ajustări estetice la tine! Le-ai mai făcut?

M-am lăsat! Nu mai! Am intervenția la sâni, a fost de nevoie, pentru că am născut. Ca orice femeie, atunci când vrei să te simți mai bine, faci așa ceva. Dar nu mai vreau să mai fac. Consider că și să mă văd pe scenă… Nu vreau să judec pe nimeni dar să am multe intervenții chirurgicale și să cânt, nu cred că mi s-ar potrivi… Nu sunt pentru mine! Așa, o mică chestie, cum m-am dus să fac la sâni, de nevoie, este altceva. Sunt tânără și e păcat! Trebuie să mă simt bine în corpul meu.  Nu mai fac nici sport, am început să mănânc, se ia lumea de mine… (râde)

Nu mai ții diete?

E un mod de viață. când ajungi acasă la 5 dimineața și mănânci  tot ce apuci, nu mănânci nimic toată ziua și mănânci noaptea și te duci pe la fast food-uri, nu mai ții cont, te îngrași, asta e. Dar o să îmi revin și eu. Nu țin dietă. Dietă cu shaorma (râde).

Publicat: 19 iul. 2023, 19:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă