Benone Sinulescu, momente grele din cauza pandemiei: ”Eu nu sunt obişnuit, toată viaţa am…”

Publicat: 24 iul. 2020, 13:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Benone Sinulescu în vârstă de 83 de ani a respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități din cauza noului coronvirus. Artistul a stat mai mult în casă, însă nu s-a plictisit deloc.

Celebrul interpret de muzică populară este stabilit de ani buni în comuna Bârzava din judeţul Arad, împreună cu soţia lui. Nu mai e un secret pentru nimeni că acolo au o curte cu o grădină de vis, plină de flori, legume şi fructe, iar din acest motiv nu a avut timp să se plictisească.

”Anul acesta nu a fost anul roşiilor, chiar dacă nu am mai avut ploi acide. Am avut ani mai productivi, în rest am stat bine. Noi avem de toate în grădină. Mâncăm bio. Am mai ieşit la câteva săptămâni la Arad pentru a face diverse cumpărături, respectând rigorile, în rest am stat cuminte numai acasă. Eu nu sunt obişnuit, toată viaţa am cântat peste tot prin lume şi nu am stat deloc locului. Acum a fost o situaţie neobişnuită pentru noi artiştii, dar şi pentru toată lumea, dacă stai şi te gândeşti că nu am mai putut circula ca altădată”, a declarat artistul pentru click.ro

„Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Cântărețul spune că nu are regrete şi mai mult decât atât explică că dacă ar muri, ar fi foarte fericit: „Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic, dar eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului! Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți. 

Deci am murit de vreo șase ori în presă, dar vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”.

Artistul are și un sfat pentru românii care trec prin această perioadă grea: „Le-aș dori să nu uite că Bunul Dumnezeu le rezolvă pe toate. Ne vor ocoli relele și o să ieșim cu brio din acest clește care ne cuprinde”.

Publicat: 24 iul. 2020, 13:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă