Benone Sinulescu, destăinuiri cutremurătoare: „Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Publicat: 09 Apr. 2020, 12:01 Vedete

Benone Sinulescu, unul din cei mai apreciaţi artişti din România s-a retras pe perioada pandemiei în comuna Bârzava din Arad. Artistul povesteşte că nu își face probleme privind proviziile de alimente în perioada în care cu toții suntem îndemnați la autoizolare. Cântăreţul  spune că stă foarte liniștit, pentru că a acumulat provizii în cămara sa pentru trei ani de acum încolo.

Îndrăgitul artist și soția lui, Leni, au muncit toată toamna trecută, așa că pandemia de coronavirus nu i-a prins fără mâncare.

„Ne bucurăm de roadele din grădină, dar nu mi-am închipuit că se va ajunge aici. Am provizii pentru trei ani. Am cămara plină cu de toate, pentru că am muncit cu soția mea, să punem și să avem de toate. Acum ne bucurăm de roadele din grădină. Nu mi-am închi­puit că se va ajunge aici. Noi așa avem în fiecare an, cămara plină cu de toate. Am o satisfacție a muncii. Soția e baza, eu o ajut cum pot”, a declarat Benone Sinulescu pentru click.ro.

Benone Sinulescu, izolat într-o comună din Arad, departe de focar

Artistul în vârstă de 82 de ani, povesteşte că îi este frică de coronavirus și că iese din casă doar ca să muncească pământul.

„Am ce face în timpul liber, nu mă plâng. Cu sănătatea stau bine… Fac agricultură de plăcere, am o grădină mare, până în pădure… Un hectar și jumătate, cam așa. Am făcut multe lucruri, am tot felul de răsaduri. Aștept să treacă timpul, mai departe de pădurea din Bârzava nu ieșim…”, a adăugat cântărețul.

„Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Cântărețul spune că nu are regrete şi mai mult decât atât explică că dacă ar muri, ar fi foarte fericit: „Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic, dar eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului! Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți. 

Deci am murit de vreo șase ori în presă, dar vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”.

Artistul are și un sfat pentru românii care trec prin această perioadă grea: „Le-aș dori să nu uite că Bunul Dumnezeu le rezolvă pe toate. Ne vor ocoli relele și o să ieșim cu brio din acest clește care ne cuprinde”.

Publicat: 09 Apr. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă