Benone Sinulescu, acuzații grave la adresa celor care i-au furat melodiile. Ce spune artistul: ”Eu am fost tatăl dialogurilor muzicale”

Publicat: 07 Feb. 2021, 09:46 Vedete
Benone Sinulescu, acuzații grave la adresa celor care i-au furat melodiile. Ce spune artistul: ”Eu am fost tatăl dialogurilor muzicale”

Benone Sinulescu a făcut declarații neașteptate despre câțiva colegi de breaslă care s-ar fi folosit de melodiile sale. Artistul explică faptul că aceștia au făcut bani grei pe spatele lui.

Celebrul interpret de muzică populară este extrem de supărat pe oamenii care au profitat de bunătatea lui.  În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Benone Sinulescu a spus partea lui de adevăr și ce l-a deranjat cu adevărat.

Benone Sinulescu, enervat de colegii care i-au furat melodiile

”Nu sunt supărat, dar eu i-am ajutat, iar ei m-au răsplătit așa cum au știut. Nu am nimic cu nimeni. Le-am dat că am vrut eu și că mi-au plăcut vocile lor. Aș vrea să spun realitatea, să o aduc în prim plan, dar poate mai calc în stânga. A fost un cântec frumos. Dar eu mai departe am mers. Am făcut cântece cu fel și fel de oameni și mă mai doare ceva. Eu i-am dat cântecul cu care a câștigat bani pe oriunde a mers, dar eu mă bucur pentru el pentru că îmi place vocea lui”, a spus Benone Sinulescu, la Antena Stars.

”Eu am fost tatăl dialogurilor muzicale. Aveam numai stadioane arhipline. Dar dacă mă atingeți la lingurică, pot spune că mă bucuram foarte mult atunci când vedeam că acele stadioane se umple”, a mai spus artistul.

Benone Sinulescu, momente grele din cauza pandemiei

Celebrul interpret de muzică populară este stabilit de ani buni în comuna Bârzava din judeţul Arad, împreună cu soţia lui. Nu mai e un secret pentru nimeni că acolo au o curte cu o grădină de vis, plină de flori, legume şi fructe, iar din acest motiv nu a avut timp să se plictisească.

”Anul acesta nu a fost anul roşiilor, chiar dacă nu am mai avut ploi acide. Am avut ani mai productivi, în rest am stat bine. Noi avem de toate în grădină. Mâncăm bio. Am mai ieşit la câteva săptămâni la Arad pentru a face diverse cumpărături, respectând rigorile, în rest am stat cuminte numai acasă. Eu nu sunt obişnuit, toată viaţa am cântat peste tot prin lume şi nu am stat deloc locului. Acum a fost o situaţie neobişnuită pentru noi artiştii, dar şi pentru toată lumea, dacă stai şi te gândeşti că nu am mai putut circula ca altădată”, a declarat artistul pentru click.ro

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Feb. 2021, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă