Bella Santiago și bunica ei, viață plină de lipsuri. Celebra artistă s-a luptat cu sărăcia mulți ani

Publicat: 13 sept. 2023, 18:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bella Santiago este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. A intrat timidă în industria muzicală, dar a reușit să se facă ramarcată. Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor ei, cântăreața ascunde o mare dramă. În cadrul unui interviu recent a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

Mulți români o cunosc pe Bella Santiago de la televizor și văd doar viața frumoasă pe care bruneta o afișează. Puțini sunt cei care știu însă că vedeta a venit în România din Filipine în 2016 pentru un trai mai bun.

Copilăria ei a fost una foarte grea, marcată de griji și multe lipsuri.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață. Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc de dimineață. Șapte era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult”, a povestit Bella Santiago la Ego Life.

Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Drama din spatele zambetului afisat la tv VIDEO

Bella Santiago a luptat din greu pentru familia ei

Artista care în prezent are 33 de ani a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Bella a recunoscut în cadrul unui interviu că fiica ei are o copilărie mult mai bună decât cea pe care ea a trăit-o.

Mama cântăreței a fost nevoită să plece într-un oraș mai mare pentru a trimite bani acasă. Vedeta își aduce aminte că orezul era mâncarea principală în casa bunicii pentru că nu aveau o situație financiară bună.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine. Atunci mama nu prea avea răbdare cu mine. La un moment dat, când mă bătea, a văzut bunica mea și m-a luat ea. Atunci a decis mama să plec, să mă lase la bunica. Ea a vrut să plece într-un oraș mai mare să câștige bani. Am stat la bunica mea. Da, tot timpul (n.r. ea le ajută pe ele acum). Am zis că până respir o să o ajut”, a mai povestit Bella Santiago, conform sursei precizate.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 sept. 2023, 18:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă