Bella Hadid trăiește de 8 ani un coșmar. Celebrul model suferă de o boală gravă: „În fiecare zi am cel puţin 10 dintre aceste simptome!”

Publicat: 28 Aug. 2020, 11:33 Vedete

De opt ani, frumoasa Bella Hadid luptă cu boala Lyme și se confruntă cu simptome deosebit de grave. Recent, modelul în vârstă de 23 de ani a povestit că starea sa de sănătate se degradează din ce în ce mai tare.

”În fiecare zi am cel puţin 10 dintre aceste simptome, asta încă de la 14 ani, dar mai agresiv după ce am împlinit 18 ani”, a scris Bella pe Instagram.

Bella Hadid și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a împărtășit cu aceștia momentele grele prin care trece și totodată a vorbit despre simptomele cu care se confruntă în fiecare zi. Printre acestea se numără durerile de cap, amețeală, insomnia sau sensibilitatea la lumină și zgomot.

Pe lângă acestea, ea a mai evidențiat și anxietatea, stările de confuzie, greața, tulburările de alimentație, durerile de articulații sau creșterea și pierderea rapidă în greutate

”Boala îmi afectează şi memoria. Mi s-a întâmplat să nu-mi mai amintesc brusc cum ajung cu maşina din Malibu, unde locuiesc, până în Santa Monica. Tot din cauza bolii mi-am vândut calul, fiindcă îmi era prea rău ca să îmi mai cultiv această pasiune pentru echitaţie”, spune Bella.

În 2016, Bella a descris ce înseamnă să lucrezi ca model în timp ce suferi de boala Lyme: „Viața nu e întotdeauna ceea ce pare din exterior, și cea mai grea parte în povestea asta e atunci când ești judecat după cum arăți în loc de ceea ce simți”, declara ea pentru People.

Mama celebrului model, diagnosticată cu aceeași boală

Tot pentru People a declarat și mama sa, Yolanda Hadid, că simptomele severe ale acestei boli „te pot aduce uneori în genunchi”, în timpul unei gale din același an.

”Sunt zile grele în care dormi și 12 ore, te trezești la 11 și nu te poți da jos din pat din cauza durerilor, amețelii, anxietății”, mărturisea Yolanda, în vârstă de 56 de ani.

”Nu te poți odihni niciodată, cam asta e cea mai bună descriere. Viața merge înainte și asta încerci și tu să faci. În special generațiile tinere, trebuie să continue să lupte”, citează Elle.ro.

Publicat: 28 Aug. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă