Bebelusul cat o ciocolata! S-a nascut la 28 de saptamani, cu o greutate de 400 grame. Ce spun medicii

Publicat: 13 Jan. 2018, 18:03 Parenting

Bebelusul cat o ciocolata! Este fetita si parintii au ales sa o numeasca Manushi. Micuta a venit pe lume prematur, la 28 de saptamani. Cantarea 400 de grame, cat o ciocolata. Piciorusele ei nu erau mai mari decat degetul mare al tatalui ei. Cand au vazut-o, medicii au fost sceptici.

In ciuda faptului ca medicii nu i-au dat sanse, Manushi traieste. Micuta din India a ajuns la varsta de 6 luni, informeaza The Sun. Micuta a fost adusa pe lume prin cezariana, la 28 de saptamani. Mama ei a inceput sa se simta rau si sotul a dus-o la spital.

Acolo a fost operata si bebelusul adus pe lume prematur. Viata femeii era in pericol si nu mai putea duce sarcina la bun sfarsit. Asa ca medicii au fost sceptici in ceea ce priveste sansele bebelusului.

Bebelusul cat o ciocolata!

Bebelusul cat o ciocolata! S-a nascut la 28 de saptamani, cu o greutate de 400 grameManushi a venit pe lume masurand aproape 22 de cm lungime. Plamanii, inima, creierul, rinichii si pielea au fost nedezvoltate. Din cauza ca a stat prea putin in burta mamicii sale, Manushi avea pielea subtire ca o foaie.

Bebelusul si-a petrecut urmatoarele 6 luni de viata in spital. Manushi a fost tinuta la Terapie Intensiva in spitalul Jivanta pentru copii, din India. Soarta i-a dat zile micutei care s-a facut bine.

Bebelusul cat o ciocolata! S-a nascut la 28 de saptamani, cu o greutate de 400 grameManushi urmeaza sa fie externata saptamana viitoare din spital. Parintii ei sunt in culmea fericirii. Fetita care s-a nascut de dimensiunile unei ciocolate cantareste acum 2,35 kg.

Bebelusul cat o ciocolata!

Bebelusul cat o ciocolata! S-a nascut la 28 de saptamani, cu o greutate de 400 grameMama ei, Seeta de 48 de ani, si tatal ei, Giriraj de 50 de ani, din Rajasthan, sustin ca fiica lor este un miracol. „A luptat si a luptat si a tot lupta impotriva sanselor date de medici. A reusit! A rezistat”, a spus mama fetei.

Aceasta a avut probleme cu tensiunea pe parcursul sarcinii. La o ecografie, medicii au vazut ca placenta ei duce lipsa de sange. Au decis sa ii faca cezariana si sa mute copilul intr-un incubator. Era singura sansa de a o salva.

Bebelusul cat o ciocolata! S-a nascut la 28 de saptamani, cu o greutate de 400 grameMedicii i-au dat 0,5 sanse de supravietuire. In incubator a primit nutritie parentala, toate substantele pe care trebuia sa le primeasca in burtica mamei sale. In 7 saptamani, Manushi a putut primi lapte de la sanul mamei.

A inceput usor sa respire singura si acum organele se dezvolta normal.

Publicat: 13 Jan. 2018, 18:03 Parenting
Pe aceeași temă