Are 18 luni si cantareste 32 de kg. In fiecare luna se ingrasa cu 1,8 kg. Boala oribila de care acest bebelus sufera :(

Publicat: 11 mai 2017, 17:35 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Are 18 luni si cantareste 32 de kg. In fiecare luna se ingrasa cu 1,8 kg. Boala oribila de care acest bebelus sufera :(

Yagiz Bekte este din Samsun, Turcia, si abia mai incape in hainele si scutecele sale. Micutul sufera de o boala care l-a facut sa cantareasca 32 de kilograme, informeaza Dailymail.co.uk. Tratamentul pentru conditia sa este scump si se gaseste doar la clinicile private.

Pentru asta, parintii trebuie sa scoata 4.138$ pentru 3 zile de medicamente. Dar ei sunt saraci…

Yagiz Bekte are o deficienta hormonala care ii afecteaza greutatea. Situatia sa se va inrautati. Baiatul de 18 luni nu poate sa stea in picioare, sa mearga sau sa alerge. Parintii lui sunt atat de disperati incat au apelat la sprijinul presedintelui tarii.

Boala il face pe micut sa ia in greutate 1,8 kg pe luna! Tratamentul este atat de scump incat familia a ajuns sa il roage pe presedintele tarii sa ii ajute sa il plateasca. O luna de medicamentatie costa 38.849$ pe luna. Tatal baiatului, un mecanic de 32 de ani, sustine ca micutul ar putea sa moara daca nu ia pastile.

Yagiz Bekte s-a nascut cu deficienta hormonului leptina, cel care regleaza greutatea si metabolismul. Serviciile sociale locale refuza sa ajute familia micutului. Singura lor speranta e presedintele tarii, Recep Tayyip Erdoğan, la care au apelat pentru bani.

De mai bine de un an, parintii l-au dus pe micutul de 18 luni la toti doctorii posibili. Nimeni nu ii ajuta. Micutul vrea sa mearga afara, sa se joace, sa stea la soare, dar nu poate merge. Parintii il cara in brate si in carucior. Acestia spera ca presedintele tarii sa ii ajute si sa le sponsorizeze, lunar, tratamentul de care copilul are nevoie.

Publicat: 11 mai 2017, 17:35 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă