Celebrul Bear Grylls a infuriat autoritatile din Bulgaria, dupa ce a mancat a broasca protejata de lege! Ce se va intampla cu prezentatorul

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:20 News 3

Cunoscutul Bear Grylls ar putea avea mari probleme cu legea, dupa ce a ucis si mancat o broasca dintr-o zona naturala protejata.

Celebrul Bear Grylls a infuriat autoritatile din Bulgaria

Respectivele imagini cu Bear Grylls care mananca o broasca le-au provocat autoritatilor bulgare o reactie foarte puternica. Asta deoarece scenele au fost filmate intr-o zona naturala protejata si cunoscutul aventurier nu avea voie sa faca asemenea gesturi.

Desi celebru tocmai datorita aventurilor sale de acest tip, in care consuma tot soiul de vietuitoare, s-ar parea ca un asemenea comportament nu a fost chiar pe placul tuturor. Bear Grylls va trebui sa plateasca o amenda intre 250 si 2.500 de euro.

Totodata, compania care a produs emisiunea va trebui sa plateasca o amenda de pana la 5.000 de euro. S-ar parea ca, potrivit reprezentantilor de la Ministerul Mediului din Bulgaria, el stia exact ce are voie sa faca, dar si ce nu, pentru ca ceruse permisiunea speciala de a filma in zona, noteaza descopera.ro.

„Este evident din material ca in timpul filmarilor s-au produs incalcari ale reglementarilor si regulilor de conduita in arii protejate: intrarea si inotul in bazinul hidrografic al lacului Karakashevo, aprinderea unui foc, si prinderea si uciderea unui animal protejat”, a fost declaratia oficiala din partea Ministerului Mediului din Bulgaria.

« Pagina anterioară

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:20 News 3
Pe aceeași temă