Socant: un batranel de 80 de ani a fost violat de un barbat de 54 de ani! Motivul absurd pentru care agresorul a vrut sa intretina relatii intime cu octogenarul

Publicat: 13 feb. 2018, 14:23 Autor: Echipa Ciao.ro Stirile KanalD

Cazul batranelului de 80 de ani, din judetul Vaslui, violat de un recidivist a reusit sa socheze o tara intreaga.

Dupa ce a fost arestat pe 15 ianuarie, agresorul a fost pus, recent, in libertate de magistratii Judecatoriei Vaslui. Eliberarea lui a starnit revolta, mai ales ca acesta avea antecedente si mai fusese inchis.

Mai mult de atat, victima de 80 de ani si-a retras plangerea impotriva barbatului care l-a supus la perversiuni. Batranelul a invocat ca ”este un baiat bun, dar a gresit si el”. Agresiunea sexuala a avut loc pe 12 ianuarie, dar batranul nu a mers la Politie de rusine, ci a preferat sa povesteasca fiicelor prin ce a trecut. Femeile au anuntat imediat autoritatile.

Octogenarul a recunoscut ca l-a invitat pe consateanul sau la un pahar de vin, insa discutiile intre ei au ajuns la alt nivel. Barbatul de 54 de ani i-a cerut acestuia sa intretina relatii intime. Desi a refuzat categoric, batranul a fost batjocorit si umilit.

De asemenea, batranul a marturisit ca s-a laudat cu aventurile sale din tinerete, motiv pentru care barbatul de 54 de ani ar fi vazut negru in fata ochilor, fiind gelos pe succesul sau la femei. Octogenarul a mai spus ca a fost batut cu pumnii in cap, el fiind si amenintat de agresor sa nu alerteze vecinii.

Agresorul, Danut Ungureanu, fusese eliberat din puscarie in octombrie, anul trecut. In 2009, si-a ucis cumnatul, el fiind condamnat la 8 ani de inchisoare. In spatele gratiilor, Ungureanu a continuat sa aiba o atitudine nepotrivita, el fiind sanctionat de mai multe ori.

Publicat: 13 feb. 2018, 14:23 Autor: Echipa Ciao.ro Stirile KanalD
Pe aceeași temă