Bătaie ca-n filme între două vedete din România! Ce rol a avut Vica Blochina

Publicat: 22 iul. 2022, 09:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Incidentul s-a petrecut recent într-un local cu ștaif din Herăstrău, iar protagoniști au fost Leta Ilie, fostă soție de fotbalist, și un cunoscut șemecheraș de oraș. Vica Blochina, prezentă la fața locului, a intervenit în dispută pentru a o aplana. 

A fost scandal mare de tot în Herăstrău zilele trecute, într-unul dintre cele mai în vogă localuri din zonă! Nu se mai ține cont de nimic! Se iau femei cu bărbați! Au ajuns ”doamnele” să dea cu pumnul ca Sandu Lungu…

Meciul pe care vi-l relatăm acum s-a petrecut între un șmecher din oraș și inegalabila, indispensabila, clasica în viață, neobosita Letaaaaaaa Ilieeeeeeee! Da, Leta, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie.

Leta merită prezentarea de mai sus, demnă de un meci de box, la câte scandaluri și bătăi a făcut prin oraș. Se întreabă unii dacă nu cumva umblă cu briceag la ea! Mai multe detalii picante găsiți pe CANCAN.RO.

În 2005, lumea mondenă era zguduită de divorțul lui Sabin Ilie de soția sa, Leta. Cei au dus o bătălie aprigă în instanță, în declarații și dezvăluiri, care s-a soldat cu amenințări și cuvinte grele.

Rămasă singură, cu doi copii de crescut, Leta Ilie nu a stat însă să își plângă de milă și imediat după divorț s-a apucat de afaceri. Pe lângă asta, și-a trăit viața din plin și a avut grijă de ea și felul în care arată.

Leta Ilie, despre amanta fostului soț: ”Am dus-o de păr cinci metri, până la scări”

Într-un interviu mai vechi, Leta a dezvăluit că Sabin a călcat strâmb în timpul căsătoriei.

„Nu am avut probleme cu soții sau iubite, doar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuțe cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins o dată la hotel.
Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, m-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian atunci. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o de păr cinci metri, până la scări”, a declarat aceasta, conform Prosport.

Publicat: 22 iul. 2022, 09:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă