Barbatul nascut cu jumatate de corp. Cum arata si cum traieste. Cazul lui a uimit o lume intreaga VIDEO

Publicat: 20 Apr. 2018, 18:30 Viral

Povestea lui de viata si felul in care traieste merita tot respectul nostru.

Barbatul nascut cu jumatate de corp. Povestea de viata a lui Rowdy Burton este cu adevarat inspirationala. Barbatul de 30 de ani s-a nascut cu o boala rara numita “Sacral Agenesis” care a facut ca picioarele lui sa nu se dezvolte deloc la nastere.

Inca de la nastere, el a venit pe lume cu o problema foarte grava la picioare: erau nefiresc de mici si fragile. Sansele ca o asemenea malformatie sa apara erau de 1 la 250.000. Odata ajuns la varsta de 3 ani, medicii au decis sa-i amputeze definitiv picioarele. O vreme a purtat cateva proteze mici care l-au ajutat sa se deplaseze, dar acum cand este un adult in toata regula o face cu ajutorul mainilor.

Rowdy traieste in Alabama, SUA, si, din spusele lui, este un barbat complet normal care traieste fericit. Tanarul chiar joaca tenis, conduce o masina si se da si cu skateboardul.

“Nu pot spune ca nu pot face sau ca nu am facut in viata lucrurile pe care mi le-am dorit foarte mult. Un singur lucru nu am reusit inca sa-l fac, dar sper sa reusesc pana mor. Vreau sa devin astronaut si sa merg in spatiu, chiar daca acum conditiile sunt stricte in ceea ce priveste forma fizica”, a fost declaratia simpatica a tanarului.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Apr. 2018, 18:30 Viral
Pe aceeași temă